• În luna iunie apare „Bad Boys: Ride or Die” cu Will Smith în loc principal.
  • Filmul „Inside Out” scoate a doua parte pe 7 iunie în toate cinematografele.
  • Pe Netflix poți vedea „Hit Man” cu Glen Powell și Adria Arjona.

Luna iunie aduce o multitudine de filme în cinema, dar și pe rețelele de streaming. Iar Will Smith revine în cinematografe pe 7 iunie.

Printre cele mai așteptate lansări se numără „The Watchers”. Filmul de groază prezintă acțiunea unei artiste în vârstă de 28 de ani, care se rătăcește într-o pădure din vestul Irlandei. După ce, într-un final, Mina găsește adăpost, realizează că este blocată cu alți trei străini într-un loc în care sunt urmăriți și hărțuiți în fiecare noapte de creaturi misterioase. Producția va avea premiera pe 7 iunie.

Un al doilea film care urmează să ajungă în cinematografe este „Paradis Paris”.Povestea o urmărește pe Giovanna, o fostă vedetă de operă, care se află într-o situație absurdă: declarată moartă din greșeală,filmul va fi lansat pe data de 12 iunie 2024.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Pe 14 iunie te poți duce chiar cu copilul tău la cinema. „Inside Out 2″ va fi lansat în toate cinematografele din lume. Filmul revie cu emoțiile cu care erai obișnuit: fericire, furie, dezgust, teamă și tristețe. Riley, personajul principal, devine adolescentă. Acest lucru înseamnă noi emoții precum invidie, anxietate, dezinteres și rușine.

Emma Stone revine pe marile ecrane cu Kinds of Kindness. După succesul de la Oscaruri cu filmul creat în aceiași formulă, „Poor Things”, echipa de „vis” revine cu un nou film. Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes. Pelicula urmărește 3 povești diferite sub forma unei comedii cu umor negru.

Citește și