• Pe 23 august vine prima peliculă regizată și produsă de Zoe Kravitz, „Blink Twice”.
  • Luna august aduce nume precum Channing Tatum și Hunter Schafer pe marile ecrane.
  • Cel mai așteptat serial probabil este Emily in Paris, care va avea lansarea primei părți al sezonului 4 pe 15 august pe Netflix.

Luna iulie a adus multe lansări de filme precum „Fly Me To The Moon”, „Inside Out 2”,
sau „Love Lies Bleeding”.

Luna august aduce nume precum Channing Tatum și Hunter Schafer pe marile ecrane. Alien: Romulus va avea lansarea pe 16 august și îi are în rolurile principale pe Cailee Spaeny și Isabela Merced. Acesta este un film horror sci-fi în regia lui Fede Alvarez.

Pe 23 august vine prima peliculă regizată și produsă de Zoe Kravitz, este vorba de „Blink Twice” și în rolul principal este chiar iubitul acesteia, Channing Tatum. Filmul este un thriller, iar acțiunea se petrece pe o insulă. Personajul principal începe să își pună la îndoială legătura cu realitatea. Sună chiar interesant! Și tot pe 23 august are lansarea filmului Cuckoo, iar actrița în rolul principal este Hunter Schafer, unul din starurile serialului Euphoria.

Recomandări

„TRUMP E UN BUFON IDIOT”
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
S.O.S SECRET SERVICE
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA

Ce seriale se lansează luna aceasta?

Cel mai așteptat serial probabil este Emily in Paris, care va avea lansarea primei părți al sezonului 4 pe 15 august pe Netflix. Și Only Murders In The Building are lansarea pentru al doilea sezon pee 27 august, unde o vei putea vedea pe Selena Gomez în rolul lui Mabel Mora. Serialul îl vezi pe HULU. Iar, pe Prime Video vei avea pe 29 august Lord of the Rings: The Rings of Power.

Citește și