• O falsă delegație din Sergeïstan s-a introdus printre participanții la JO.
  • Șoferii Uber spun că turiștii români sunt cei mai simpatici.
  • Înotătorul Italian Thomas Ceccon a devenit sex-simbol al Jocurilor.
  • Doi sportivi și-au uitat medaliile de aur în Uber.

O falsă delegație olimpică, medalii uitate în taxi și un sex-simbol în devenire. Jocurile Olimpice de la Paris dezvăluie dincolo de splendoarea competițiilor o avalanșă de întâmplări inedite.

Falsa delegație reprezintă statul fictiv Sergeïstan, este compusă din 4 atleți care se numesc toți Serghei, a defilat în propria barcă pe Sena și a fost invitată la Parcul Campionilor, a decroșat chiar un interviu pentru televiziunea braziliană.

TikToker-ul Mehdi Jibril, însoțit de trei dintre prietenii săi, în treninguri albastre și galbene, s-au prezentat cu „Sergeïstan official” și inele olimpice, un steag, o ștafetă a torței și chiar o paradă pe Sena pe propria lor barcă. Este un canular, evident, dar care amuză toată planeta. „Sergeï e prenumele care ne-a făcut să râdem”, spune Mehdi Jibril.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Videoclipul care prezintă delegația a devenit viral și, o săptămână mai târziu, are 2,7 milioane de vizualizări pe TikTok și 3,8 milioane pe Instagram. Platforma Uber dezvăluie cate ceva din ceea ce s-a întâmplat în perioada JO: Pe primul loc printre obiectele uitate în taxi: smartphone-urile. Dar doi sportivi medaliați de aur au uitat cutiile cu medalii, precum și certificatele de autenticitate în portbagajul vehiculului.

Cea mai lungă cursă pentru a ajunge la un eveniment olimpic a fost de 425 km! Pentru un cost total de 760 de euro, pasagerul a plecat din Besançon până la Trocadéro pentru că „nu a reușit să găsească un tren care să ajungă la Paris la timp”.

Românii, cei mai drăguți pasageri

Cel mai mare număr de vizitatori internaționali vin din Statele Unite, dar, potrivit șoferilor, cei mai drăguți pasageri sunt cei care vin din România, Finlanda, Uruguay, Ecuador și Noua Zeelandă.

Iar în registrul emoțional, miercuri seara, lituanianul Mykolas Alekna a doborât recordul olimpic al tatălui său la aruncarea discului, 20 de ani mai târziu. Recordul a rezistat doar câteva minute, depășit de medaliatul surpriză cu aur, jamaicanul Roje Stona.

Surprize în aeroporturile franceze

O surpriză vă așteaptă în aeroporturi. După ceremonia de închidere și pentru a prelungi spiritul festiv al competiției, vor avea loc spectacole pe aeroporturile Charles-de-Gaulle și Paris-Orly, pe măsură ce turiștii și sportivii se întorc în țările lor.

În perioada 12 – 14 august, după încheierea Jocurilor Olimpice, precum și pe 9 și 10 septembrie după încheierea Jocurilor Paralimpice, două trupe de dansatori se vor plimba prin aeroporturile Roissy și Orly pentru a extinde spiritul festiv și călătorilor care pleacă din Franța. La Roissy sunt așteptați aproximativ 230.000 de pasageri și alți 110.000 la Orly în fiecare zi, la începutul săptămânii viitoare.

Thomas Ceccon, sex-simbol al Jocurilor Olimpice

Așa se pare. Thomas Ceccon, înotatorul italian cu ochi verzi a devenit sex-simbol al Jocurilor Olimpice de la Paris.

«Cel mai sexy înotător din lume», conform TikTok, a câștigat medalia de aur la 100 de metri spate, cea de argint la 4 x 100 metri stil liber și cea de bronz la ștafeta 4×100 metri liber mixt. Foarte discret în ceea ce privește viața să romantică. Thomas Ceccon se mulțumește să împărtășească reclamele pentru un sandviș italian sau imagini cu antrenamente.

Citește și