• Calea Victoriei este pietonală.
  • Nu rata ultima zi a Festivalului Internațional de Carte Bookfest.
  • La Palatul Dacia-România de pe Lipscani are loc ediția de vară Art Safari.

Este mai mult decât oficial. Vara este aici! Astăzi se anunță maxime de 32°C, dar nu vorbim de meteo, ci despre evenimente la care poți participa în ziua de duminică.

Dacă ai poftă de plimbat, Calea Victoriei este pietonală. Știm, „Străzi deschise, Promenadă Urbană” cuprinde o serie de evenimente pe artera principală. Nu rata ultima zi a Festivalului Internațional de Carte Bookfest. Astăzi, la Pavilionul B2 de la Romexpo, ai parte de lansări de cărți. Lansarea volumului „Fragmente”, de Arthur Suciu, Editura Cartier spre exemplu. Oricum ai ce alege.

Astăzi, de la ora 15.30, 400 de copii din 12 coruri Cantus Mundi la Festivalul Opera Copiilor, la Opera Comică pentru Copii. La Palatul Dacia-România de pe Lipscani, arta și distracția își dau întâlnire la Ediția de vară la Art Safari. Teatru, cinema, muzică, spectacole de circ și multe altele. Copiii sub 12 ani au intrare gratuită. Astăzi, în Parcul Herăstrău, este sărbătorită Ziua Adopției, eveniment găzduit de Alianța România Fără Orfani și Asociația Tzuby’s Kids. Aici ai parte de mai mult evenimente, inclusiv faptul că poți să să asculți poveștile emoționante ale unor familii care au trecut prin experiența adopției

Nu rata expoziția de fotojurnalism „World Press Photo”. Expoziția are loc în Piața Universității, între orele 10:00 și 22:00. Și închei cu instalația de artă interactivă „ODEON Theatre Fountain”: Momente semnificative din spectacolele Teatrului Odeon, între orele 10:00 și 21:00.

Recomandări

MACRON FACE O PROMISIUNE FRANCEZILOR
PROBLEME LA GRANIȚĂ
ORBAN, ACUZAT CĂ FOLOSEȘTE MAȘINĂRIA FRICII
TESLA ȘI-A REDUS CU 14% PERSONALUL
CE S-A ÎNTÂMPLAT CU GRUPUL WAGNER?
MACRON NU MAI APARE PE AFIȘELE PARTIDULUI

Citește și