• Pentru o vară memorabilă ai nevoie de escapade spontane și experiențe care te fac fericit.
  • Pentru suma de 48.000 $ poți lua lecții de surf de la legendarul surfer Shane Dorian.
  • Te poți relaxa la Casa Chameleon din Las Catalinas cu masaje și piscină privată.

Vrei să te distrezi, să descoperi și să faci lucruri la care nu te-ai gandit vreodată?
Îți spun că vara asta poate fi cu totul specială și diferită. Cum? Prin escapadele spontane și experiențe unice care devin amintiri de neprețuit.

Ce poți face diferit vara aceasta?

Vara aceasta te poți apuca de surf. Și nu oriunde, ci în apele cristaline ale Peninsulei Nicoya din Costa Rica, sub îndrumarea legendarului surfer american Shane Dorian și
te cazezi la hotelul Casa Chamelion din Las Catalinas. Prețul este de $48,000, iar după sesiuni intense de surf, te poți relaxa în piscina privată sau te poți bucura de un masaj la vilă.

Pentru o experiență completă, poți încerca și o plimbare cu caii pe plajă. Dar dacă vrei să scapi de căldură, îți propun Cookson Adventures, care oferă o experiență de glamping de lux în fiordurile Groenlandei. Această aventură unică costă 1.75 milioane de dolari.

Recomandări

OFICIAL LA NATO
VON DER LEYEN, APROBATĂ PENTRU CONDUCERE
UN BAN DAI ȘI STAI ÎN RAI
AU SUBIECTE DE DISCUȚIE
GLUTEN FREE, CAKE FOR ME!
COALIȚIA MUTĂ VINERI NEGOCIERILE

Pe lângă confortul luxos, ai ocazia să participi la activități palpitante precum caiac,
heli-ski și observarea balenelor. Să știi că poți opta chiar și pentru ghizi experimentați care te vor conduce prin ghețarii impresionanți și îți vor prezenta fauna locală.

Ce activități poți face cu gașca de prieteni?

Dacă ești pasionat de cocktailuri, am o propunere specială. Cu 10,000 de dolari, poți participa la un curs privat de cocktailuri condus de proprietarul faimosului bar Dante din New York, votat cel mai bun bar din lume în 2021. Îți propun să mergi cu câți mai mulți prieteni pentru că veți pleca acasă nu doar cu noi cunoștințe, ci și cu câteva cocktailuri pre-ambalate din gama lor.

Citește și