• „Dichisar Summer Fest” aduce briza mării aproape de tine.
  • „Summer soirée with Nonla Escape” este deschis tuturor, indiferent de vârstă, sex sau mediu.
  • În acest weekend Festivalul Opera Copiilor aduce Orașul Bebelușilor și Căsuța Senzorială.

Vrei să faci ceva în acest weekend și nu știi ce să alegi dacă rămâi în București? Ei bine, evenimentele din acest weekend par să mulțumească orice preferință

Cei care sunt pasionați de modă și vor să-și actualizeze garderoba cu tendințele verei se pot duce la „Dichisar Summer Fest” aduce briza mării mai aproape cu accesorii și piese vestimentare din materiale naturale în nuanțe care într-adevăr ne vor duce cu gândul la plaje și zile însorite. Totuși, dacă vrei să te bucuri de o atmosferă relaxantă în natură, iar acest ghid este pentru tine, află că la Hamace te așteaptă o duminică dimineață între orele 10:00 și 15:00 un timp frumos în care poți să savurezi o mimoză sau un cannoli. Dacă te pasionează domeniul înfrumusețării Consum Expo 2024 este perfectă pentru tine. Este o oportunitate de neratat pentru antreprenori care pună la dispoziție tot ce este nou în domeniul beauty.

Dacă ești în căutarea de un loc unde să socializezi și să formeze noi legături, sâmbăta aceasta este „Summer soirée with Nonla Escape” care este deschis tuturor indiferent de vârstă, sex sau de mediu, iar copiii și părinții sunt invitați să participe la Festivalul Opera Copiilor unde te așteaptă surprize și activități distractive, iar în acest an chiar și copiii cu vârsta între zero și 3 ani beneficiază de un spațiu special dedicat lor. Aici vor găsi orașul bebelușilor și căsuța senzorială alături de evenimente în aer liber organizate la Căsuța din copac, inclusiv mini concerte cu personajele din spectacole.

Recomandări

PUTIN AMENINȚĂ COREEA DE SUD
CÂND VOR FI ALEGERILE PREZIDENȚIALE?
FALCO A INTERZIS DEBARCAREA TURIȘTILOR
RUSIA ATACĂ MASIV UCRAINA
LGBTQ+ SE OPUNE POLITICII LUI ORBAN
SWIFT FACE SELFIE CU CHARLOTTE ȘI GEORGE

Citește și