• Jeff Bezos a lăsat o recenzie pozitivă pentru cartea „The Fly who Flew to Space”, scrisă de logodnica sa, Lauren Sanchez, acordându-i cinci stele.
  • Cartea urmărește o muscă pe nume Flynn care își îndeplinește visul de a deveni astronaut și a fost lansată pe 10 septembrie.
  • Sanchez se confruntă cu o acțiune în justiție din partea fostei sale instructoare de yoga, care susține că a copiat conceptul cărții ei anterioare.

Jeff Bezos a lăsat o recenzie elogioasă pe Amazon pentru cartea pentru copii The Fly who Flew to Space, scrisă de logodnica sa, Lauren Sanchez, scrie The Independent.

Publicată pe 10 septembrie, cartea ilustrată urmărește o muscă pe nume Flynn care își urmărește visul de a deveni astronaut și ajunge să călătorească în spațiu într-o rachetă.

„Aceasta este cea mai bună carte pentru copii pe care logodnica mea a scris-o vreodată”, a scris mândrul miliardar, acordându-i o notă de cinci stele.

Recomandări

CE CREDE BEZOS DESPRE CATTEA LUI LAUREN?
DEF-UL MAI DEVREME
CINE DEȚINE MONOPOLUL PE A.I.?
BUTLER ȘI HOLLAND FAC ECHIPĂ
VIN INUNDAȚIILE?
CREȘTE NR. MIGRANȚILOR

Romanul de 16,99 dolari este, de asemenea, singura carte pentru copii – de fapt, singura carte – pe care a scris-o Sanchez.

„The Fly who Flew to Space”, care poate fi livrată și cu un poster detașabil care strălucește în întuneric, are în prezent 60 de evaluări și o medie de 4,8 stele pe site-ul magnatului.

Cu toate acestea, nu sunt numai vești bune, deoarece fosta instructoare de yoga a lui Sanchez o dă acum în judecată pentru că ar fi copiat conceptul cărții sale publicate anul trecut, Dharma Kitty Goes to Mars, lansată în martie 2023.

Alanna Zabel susține că ea a fost cea care a venit cu ideea intrigii centrale în 2002, potrivit unei plângeri văzute de Page Six, și că Sanchez s-a angajat în „discuții orale și scrise” despre carte timp de „16 ani”, având o colaborare privată cu ea din 2007 până în 2011.

Ea afirmă, de asemenea, că l-a contactat chiar și pe Bezos cu privire la „donarea încasărilor din vânzarea cărții către Bezos Earth Fund și Bezos Academy”.

Sanchez a anunțat pentru prima dată că își va lansa cartea pentru copii în martie 2024, scriind pe Instagram la momentul respectiv că este „mai mult decât recunoscătoare pentru că această poveste deține o parte din inima mea”.

Ea a continuat: „Este o celebrare a depășirii provocărilor, a bucuriei de a învăța și de a visa dincolo de stele. Și îi sunt atât de recunoscătoare lui @RaleighStewart pentru ilustrațiile sale uimitoare, care sunt magie pură.” În timp ce își promova cartea în cadrul turneului de presă, ea a remarcat cât de personală este povestea pentru ea, făcând referire la luptele ei cu dislexia în copilărie.

„Această carte este pentru persoana mea de opt ani, care se simțea cu adevărat proastă”, a spus ea în timpul unei apariții la Good Morning America pe 10 septembrie.

Citește și