• Prima zi a Festivalului de Film de la Cannes 2024 nu a dezamăgit Covorul Roșu.
  • Celebritățile au pășit pe covorul roșu în ținute memorabile.
  • G.Enache: „Inspiră-te de la Cannes pentru evenimentele din această vară”.

Mult așteptatul Festival de Film de la Cannes și-a deschis porțile, iar vedetele prezente au făcut paradă cu ținutele lor elegante, pregătite din timp pentru marele eveniment. Prima zi a Festivalului de Film nu a dezamăgit. Celebritățile au pășit pe covorul roșu în ținute memorabile, pozând cu grație.

Ne putem inspira de la Cannes pentru această vară?

Acest red carpet de la Cannes poate fi o sursă de inspirație în această vară pentru cei care au o serie de evenimente unde se impune dress code-ul black tie. Dincolo de ansamblul vestimentar, un highlight îl reprezintă partea de hair și make-up, pentru că în România există o tendință spre exagerare. La Festivalul de la Cannes există feminitate, glamour și eleganță exprimate prin cel mai simplu mod.

Ținutele care pot servi drept sursă de inspirație sunt cele ale lui Meryl Streep, care a purtat o ținută Dior, Helena Christensen, dar și Taylor Hill, într-o ținută black&white, care poate fi adaptată pentru o rochie de mireasă.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

De asemenea, în această vară există o frenezie pentru culoarea roșu, iar aici o putem menționa pe Heidi Klum, Juliette Binoche sau Greta Gerwig.

Citește și