• O pisică considerată de stăpâna ei din Norwich drept cea mai bătrână din lume a murit la vârsta de 33 de ani.
  • „Mi-e atât de dor de ea”, a spus ea.
  • Brissett a fost intervievată anterior despre viața lungă a lui Rosie – care ar putea fi pusă pe seama hranei pe care o prefera.

O pisică considerată de stăpâna ei din Norwich drept cea mai bătrână din lume a murit la vârsta de 33 de ani, sau 152 de ani felini. Rosie, animalul de companie de culoarea carapacei de broască țestoasă, s-a născut în 1991, potrivit stăpânei sale Lila Brissett. Brissett, care a adoptat-o pe Rosie când era pisoi, a declarat pentru Mirror că animalului ei de companie nu-i plăcea nimic mai mult decât să stea la fereastră.

„Mi-e atât de dor de ea”, a spus ea, adăugând că proprietarul anterior al lui Rosie a dat-o când și-a dat seama că pisica îi declanșa o alergie.

„Nu se simțea prea bine și într-o zi a intrat în holul casei, s-a întins și a murit. Totuși, au fost multe amintiri frumoase și sunt fericită că am petrecut timpul împreună.”

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Aceasta înseamnă că titlul a fost atribuit acum Moggie Flossie, în vârstă de 28 de ani, care locuiește în Kent. Cu toate acestea, nu există un titlu oficial și nu există nicio modalitate de a ști dacă o pisică de undeva din lume este chiar mai bătrână.

Brissett a fost intervievată anterior despre viața lungă a lui Rosie – care ar putea fi pusă pe seama hranei pe care o prefera. „Este un adevărat personaj”, a spus ea.

„Rosie doarme lângă fereastră toată ziua și, ca un ceas, va mânca ceva și va folosi litiera. Nu este nevoie de un ceas cu alarmă. Tot ce face este să mănânce, să doarmă, să folosească litiera și să repete.”

Citește și