• Acum, Selena a postat costumele lor asortate de Halloween.
  • Într-un album postat pe Instagram, Selena a putut fi văzută îmbrăcată ca Alice în Țara Minunilor, în timp ce Benny s-a transformat în Pălărierul Nebun.
  • Selena a postat și pe Insta Stories un instantaneu solo cu ea îmbrăcată în cea mai faimoasă creație literară a lui Lewis Carroll.

Selena Gomez și producătorul muzical în vârstă de 36 de ani au început să se întâlnească la mijlocul anului 2023, dar nu au făcut-o publică până în decembrie, după Halloween, potrivit Daily Mail.

Acum, Selena a postat costumele lor asortate de Halloween. Într-un album postat pe Instagram, Selena a putut fi văzută îmbrăcată ca Alice în Țara Minunilor, în timp ce Benny s-a transformat în Pălărierul Nebun.

Selena a postat și pe Insta Stories un instantaneu solo cu ea îmbrăcată în cea mai faimoasă creație literară a lui Lewis Carroll. Postarea vine la două luni după ce ea a declanșat o avalanșă de zvonuri de logodnă cu selfie-ul din oglindă care avea emoji-ul cu inima pe degetul inelar stâng.

Recomandări

TRUMP ÎI SFIDEAZĂ PE DEMOCRAȚI
CE BANI DUC LA CASA ALBĂ?
DRAGOSTEA E OARBĂ
O LUNĂ DE IPHONE 16
GUTERRES, RESPINS ÎN UCRAINA
LE-AU STRICAT PLANURILE

Ea a făcut poza în baie, unde Benny putea fi văzut în spatele ei într-un maiou și pantaloni cu flori.

Selena a împărtășit imaginea la scurt timp după ce DeuxMoi a postat un pont conform căruia fosta vedetă Disney Channel „s-a logodit” la începutul acestei luni, în timp ce era „înconjurată de prieteni la obișnuita lor ieșire pe plajă”.

Citește și