• Din distribuție mai fac parte Troy Winbush în rolul lui Kevin, Alice Lee în rolul lui Leah și Bryan Greenberg în rolul lui Rick Dodsen.
  • „Suits L.A”- viitorul spinoff care se desfășoară în același univers ca și drama juridică originală – a fost selectat pentru un ordin de serie.
  • Viitorul serial vine după ce serialul original a avut o revenire uriașă pe Netflix.

NBCUniversal a anunțat că „Suits L.A”- viitorul spinoff care se desfășoară în același univers ca și drama juridică originală – a fost selectat pentru un ordin de serie. Rețeaua a lansat, de asemenea, o primă imagine a viitorului serial, scrie People.

Black este un „fost procuror federal din New York” care „s-a reinventat reprezentând cei mai puternici clienți din Los Angeles”, potrivit descrierii oficiale a serialului. „Firma sa se află într-un punct de criză și, pentru a supraviețui, el trebuie să îmbrățișeze un rol pe care l-a disprețuit întreaga sa carieră”, continuă descrierea. „Ted este înconjurat de un grup stelar de personaje care își testează loialitatea atât față de Ted, cât și între ei, în timp ce nu se pot abține să nu își amestece viața personală cu cea profesională.”

Amell, 43 de ani, a declarat anterior pentru PEOPLE despre noul rol: „Sunt foarte încântat. Este ceva foarte nou și diferit pentru mine – talky-talky, nu punchy-punchy”.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Din distribuție vor mai face parte actorul Josh McDermitt, în rolul lui Stuart Lane, co-fondatorul Black Lane Law, și Lex Scott Davis, în rolul Erica Rollins, „o vedetă în ascensiune, inteligentă și cu voință puternică, care lucrează pentru Ted Black”, potrivit Deadline.

Din distribuție mai fac parte Troy Winbush în rolul lui Kevin, Alice Lee în rolul lui Leah și Bryan Greenberg în rolul lui Rick Dodsen.

Viitorul serial – care a fost anunțat pentru prima dată de NBCUniversal în februarie și va fi condus de creatorul original al serialului Suits, Aaron Korsh – vine după ce serialul original a avut o revenire uriașă pe Netflix.

Citește și