• Miercuri, Dion a publicat pe contul său de Instagram un scurt videoclip care prezintă momente din spectacolul său de la Turnul Eiffel.
  • Detaliul care a atras atenția fanilor a fost descrierea: „10.10.24”.
  • Dion suferă de sindromul persoanei rigide, o afecțiune rară și incurabilă care cauzează rigiditate musculară și spasme severe.

Céline Dion provoacă entuziasm printre fani după o postare misterioasă pe Instagram, care sugerează o posibilă surpriză muzicală. La două luni după prestația sa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, artista pare să se pregătească să lanseze un nou proiect.

Miercuri, Dion a publicat pe contul său de Instagram un scurt videoclip care prezintă momente din spectacolul său de la Turnul Eiffel, unde a interpretat piesa „L’Hymne à l’Amour” de Edith Piaf. Detaliul care a atras atenția fanilor a fost descrierea: „10.10.24”, sugerând data de vineri, 10 octombrie 2024, alimentând speculațiile că ar putea lansa un nou single, scrie Olympics.

Pe 26 iulie 2024, Celine Dion a oferit o performanță memorabilă în cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice. Artista, în vârstă de 56 de ani, a cântat în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă.

Recomandări

KADÎROV SUSPECTĂ RUȘII
N-A MERS PT. ZELENSKI
MILTON LOVEȘTE FLORIDA
RUTTE NU SE TEME DE TRUMP
NADAL, O LEGENDĂ!
NO BABIES, JUST PETS!

Artista suferă de sindromul persoanei rigide, o afecțiune rară și incurabilă care cauzează rigiditate musculară și spasme severe. Boala a ținut-o departe de scenă din 2020, afectându-i și vocea, după cum a dezvăluit chiar ea în documentarul „Je suis: Céline Dion”.

Citește și