• Cântăreaţa în vârstă de 56 de ani a fost nevoită să anuleze mai multe concerte programate pentru 2023 şi 2024.
  • Vestea cea mare pentru fanii lui Céline Dion este că artista intenţionează să revină pe scenă.
  • Interviul acordat postului francez TF1 a fost realizat înaintea lansării documentarului „Je suis: Céline Dion”.

Céline Dion a transmis mesajul înaintea unui interviu exclusiv la postul TF1. Cântăreaţa în vârstă de 56 de ani, care se confruntă cu o boală autoimună rară numită sindromul de persoană rigidă, a fost nevoită să anuleze mai multe concerte programate pentru 2023 şi 2024.

Însă, într-un videoclip adresat fanilor, vedeta originară din Quebec a transmis un mesaj plin de încredere: „V-am rugat să veniţi să cântaţi cu mine foarte des. Aţi venit de fiecare dată, au fost cadouri şi călătorii extraordinare prin muzică, prin cuvinte, prin tristeţe, prin multă bucurie de asemenea, toată această energie pozitivă prezentă în jurul meu”.

Vestea cea mare pentru fanii lui Céline Dion este că artista intenţionează să revină pe scenă, chiar dacă deocamdată nu are un termen anunţat: „Voi reveni pe scenă. Nu ştiu când, dar mă voi întoarce pe scenă.”

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Interviul acordat postului francez TF1 a fost realizat înaintea lansării documentarului „Je suis: Céline Dion”, care va putea fi vizionat pe platforma Prime Video începând cu data de 25 iunie.

Citește și