• Grand Palais a fost în renovări timp de 4 ani de zile.
  • Chanel va investi în următorii 5 ani peste 30 de milioane de euro în palat.
  • La Grand Palais s-au ținut câteva probe de la Jocurile Olimpice.
  • Pavlovsky: Noul director de creație va avea un impact mare.

Chanel revine luna viitoare la Grand Palais după 4 ani de așteptare. Ultima prezentare de modă Chanel la Grand Palais din Paris a avut loc în 2020, după aceea palatul a intrat în renovări. Casa de modă franceză va contribui cu 30 de milioane de euro în următorii cinci ani ca să mențină bunăstarea palatului de care o leagă atâtea amintiri.

Dar Chanel vrea să susțină toate programele culturale care vor avea loc acolo. Câteva probe de la Jocurile Olimpice au avut loc deja în faimoasa clădire, dar redeschiderea oficială e în octombrie, când Chanel va ține show-ul din cadrul Paris Fashion Week. Bruno Pavlovsky, președintele Chanel, a zis că nu vrea să concureze cu munca lui Karl Lagerfeld și că noul director artistic care va ocupa locul după plecarea Virginiei Viard va avea un impact mare asupra casei de modă. De asemenea, a refuzat să comenteze zvonurile despre potențialii urmași și a precizat că nu știe când va face anunțul oficial.

Târgul internațional de artă contemporană Art Basel Paris revine la Grand Palais pentru o nouă ediție. Evenimentul va avea loc între 18 și 20 octombrie. Pasionații de arta contemporană vor avea parte de o expoziție impresionantă.

Recomandări

ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
ELEVII-S GATA, ȘCOALA BA
PLANUL LUI ZELENSKI
FLUIER DE START
NEW LOOK, NEW YOU
CU BEBE LA SPA

Citește și