Chocolate Saga te așteaptă să deguști varietatea de arome de ciocolată. Vlad Niculescu, ciocolatier: „Noutatea este un condiment unic din Nepal, piper de Timut”

Loading video

Dacă nu ai planuri pentru astăzi, Chocolate Saga te așteaptă astăzi să deguști varietatea de arome de ciocolată. A cincea ediție a evenimentului a reunit numeroși expozanți de ciocolată din România. Noile arome combină fructe energice cu infuzii de condimente și plante. Printre noutăți se numără pralinele cu grepfruit și piper de Timut, afine și flori de violete, ananas, vanilie și lămâie neagră. Sunt disponibile și variantele clasice de tiramisu și cafea.

Vlad Niculescu, ciocolatier Boem Atelier: „Atmosfera este una efervescentă, putem să spunem. Au venit expozanți din toate colțurile țării pentru a-și prezenta gusturile și lucrările artistice din ciocolată. Am ales să creăm o colecție de primăvară-vară și ne-am dorit să fie una foarte energică, de aceea am mers pe note citrice, note fructate, în combinație cu infuzii de plante sau condimente. Noutatea este acest condiment unic din Nepal, care se numește piper de Timut, este un piper foarte citric și îți dă o senzație foarte răcoritoare”.

Exit mobile version