• Fratele Madonnei, Christopher Ciccone, a murit la 63 de ani, după o luptă cu cancer, iar artista l-a descris ca fiind „cel mai apropiat om de mine pentru atât de mult timp”.
  • Madonna a subliniat că dansul le-a consolidat legătura, menționând cum au traversat împreună nebunia copilăriei și a vieții în New York.
  • După o perioadă de neînțelegeri, Madonna a declarat că s-au regăsit înainte de moartea lui Christopher, afirmând: „Mă bucur că nu mai suferă; știu că dansează undeva”.

Fratele Madonnei, Christopher Ciccone, a decedat la 63 de ani, iar artista l-a descris ca fiind „cel mai apropiat om de mine pentru atât de mult timp”. Ciccone, artist, dansator și designer, a murit vineri în Michigan, după ce a fost diagnosticat cu cancer, scrie Sky News.

El a apărut în videoclipuri precum „Lucky Star” și a regizat turneul mondial „Blond Ambition” al Madonnei, fiind, de asemenea, director de turneu pentru „The Girlie Show”. Într-o postare pe Instagram, Madonna, în vârstă de 66 de ani, a menționat că fratele ei a avut „atât de multă durere spre sfârșit”.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Recomandări

PREMIUL NOBEL PT. MEDICINĂ
ISRAEL LUPTĂ SĂ SUPRAVIEȚUIASCĂ
PRIMAR MEXICAN UCIS
UN AN DE RĂZBOI, RESTUL ZILE
UN AN DE RĂZBOI, CÂTE ZILE
DE 1 AN, ISRAEL NU VREA SĂ MOARĂ

„El a fost cel mai apropiat om de mine pentru atât de mult timp; este greu de explicat legătura noastră. A pornit de la înțelegerea că eram diferiți și că societatea ne va da bătăi de cap pentru că nu urmam status quo-ul. Ne-am luat de mână și am dansat prin nebunia copilăriei noastre; dansul a fost superglue-ul care ne-a ținut împreună”, a declarat ea.

Madonna a continuat: „Descoperirea dansului în micul nostru oraș din Midwest m-a salvat, iar fratele meu l-a salvat și pe el. Profesorul meu de balet, pe nume Christopher, a creat un spațiu sigur pentru ca fratele meu să fie homosexual, un cuvânt care nu era rostit în comunitatea noastră.”

„Când, în sfârșit, mi-am făcut curaj să merg la New York pentru a deveni dansator, fratele meu m-a urmat. Ne-am luat de mână și am dansat prin nebunia orașului New York”, a adăugat ea.

„Fratele meu a fost alături de mine, a fost pictor, poet și vizionar; l-am admirat. Avea gusturi impecabile și o limbă ascuțită, pe care o folosea uneori împotriva mea, dar eu îl iertam întotdeauna. Am urcat împreună pe cele mai înalte culmi și ne-am zvârcolit în cele mai joase. Cumva, ne regăseam mereu, ne țineam de mână și continuam să dansăm.”

Ciccone și Madonna au avut o dispută publică în 2008, după lansarea cărții sale autobiografice, „Life With My Sister Madonna”, în care a scris despre relația lor tensionată. Vorbind despre reconcilierea lor înainte de moartea lui Christopher, Madonna a spus: „Ultimii ani nu au fost ușori. Nu ne-am vorbit o vreme, dar când fratele meu s-a îmbolnăvit, ne-am regăsit drumul unul către celălalt. Am făcut tot ce am putut pentru a-l ține în viață cât mai mult timp posibil”.

„Suferea atât de mult spre final, încât, din nou, ne-am ținut de mână, am închis ochii și am dansat, împreună. Mă bucur că nu mai suferă; nu va mai fi nimeni ca el. Știu că dansează undeva”.

Citește și