• Peaky Blinders este plasat oficial platformei Netflix
  • Cillian Murphy este cel care joacă și produce filmul
  • Tom Harper va regiza filmul. Este cunoscut pentru episoadele din primul sezon din 2013

Vești bune pentru fanii lui Cillian Murphy. Peaky Blinders revine pe ecrane și a fost deja plasat Netflix.

Câștigătorul premiului Oscar revine la rolul lui Thomas Shelby.

„Se pare că Tommy Shelby nu a terminat cu mine… Este foarte îmbucurător să colaborez cu Steven Knight și Tom Harper la versiunea filmului „Peaky Blinders”. Acesta este unul pentru fani”, a mărturisit Cillian Murphy.

Recomandări

CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA
ANCHETA LUI PERRY AJUNGE LA FINAL

Tom Harper își va pune amprenta și va regiza și de data aceasta. Tot el a regizat și episoadele din primul sezon din 2013.

Peaky Blinders revine pe micile ecrane

„Când am regizat pentru prima dată „Peaky Blinders” în urmă cu peste 10 ani, nu știam ce va deveni serialul, dar știam că există ceva în alchimia distribuției și a scrisului care se simțea exploziv. „Peaky” a fost întotdeauna o poveste despre familie – și așa că este incredibil de interesant să ne reîntâlnești cu Steve și Cillian pentru a aduce filmul publicului din întreaga lume pe Netflix”, a spus Tom Harper.

Detaliile intrigii rămân un secret, dar vei afla când va apărea filmul. Tot ce pot să îți spun e că producția filmului începe la finalul acestui an și e făcut în colaborare cu BBC Film.

„Sunt cu adevărat încântat că acest film este pe cale să se întâmple”, a menționat Knight. „Va fi un capitol exploziv din povestea „Peaky Blinders”. Fără blocări. Complet cu „Peaky Blinders” în război.”

Citește și