• Tate a căpătat notorietate la vremea respectivă, după ce a apărut online o înregistrare video în care apare că a bătut o femeie cu o curea.
  • Vorbind la vremea respectivă, Tate a susținut că a fost o parte a unui joc de rol la care femeia din videoclip și-a dat consimțământul.
  • Tate, în vârstă de 35 de ani, este un fost kickboxer profesionist, antreprenor și creator de conținut.

Fostul kickboxer și controversatul influencer Andrew Tate a fost arestat în România, împreună cu fratele său Tristan și doi suspecți români, în cadrul unei anchete de trafic de persoane și viol.

Tate, care ar fi fost căutat pentru interogatoriu de către autoritățile române încă din luna aprilie, postase un videoclip de răspuns la activista pentru climă Greta Thunberg, în urma disputei lor virale de la începutul acestei săptămâni, în care avea asupra sa două cutii de pizza la pachet, pe care apărea adresa unui restaurant din București, ceea ce a dus la speculații că acesta ar fi dat poliției locația sa.

Ca răspuns la arestare, Tate a scris pe Twitter: Matrix și-a trimis agenții”. Între timp, un purtător de cuvânt al bărbatului de 36 de ani a declarat pentru Mirror: Nu putem oferi niciun detaliu în acest moment cu privire la presupusele informații potrivit cărora ar fi fost reținuți; cu toate acestea, Andrew și Tristan Tate au cel mai mare respect pentru autoritățile române și vor asista și ajuta întotdeauna în orice mod posibil”
Tate, în vârstă de 35 de ani, este un fost kickboxer profesionist, antreprenor și creator de conținut, care conduce un curs online de creare a bogăției moderne” la propria sa Hustlers University”, pe care a fondat-o.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Vorbind despre averea sa personală, el a declarat recent într-un interviu: Am fost falit pentru o lungă perioadă de timp. Am făcut primul meu milion când aveam, să zicem, 27 de ani, apoi am avut 100 de milioane când aveam 31, 32 de ani, iar apoi am devenit miliardar destul de recent.”

Nu există trilionari pe planetă (potrivit Forbes, Elon Musk valorează 250 de miliarde de dolari), așa că s-ar putea să fie o iluzie din partea lui Tate. Cu toate acestea, Essential Sports estimează că valoarea sa netă este de aproximativ 30 de milioane de dolari.

El s-a bucurat de o carieră destul de reușită în kickboxing, câștigând titluri mondiale în două divizii de greutate diferite. A ieșit în evidență pentru prima dată în afara sportului în timp ce a apărut în sezonul 2016 al emisiunii Big Brother din Marea Britanie, care s-a încheiat în circumstanțe controversate.