• The Weeknd se află pe locul doi în preferințele pariorilor pentru Jennifer Lopez, cu șanse de +1000.
  • Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui J. Lo, are șanse similare cu The Weeknd, dar este într-o relație în prezent.
  • Alte nume de pe lista pentru J. Lo includ Matt Damon, Travis Kelce, Bill Belichick și Ellen DeGeneres.
  • Jennifer Garner este considerată cea mai probabilă parteneră pentru Ben Affleck, având șanse de +400.
  • Emily Ratajkowski, co-stară a lui Affleck în „Gone Girl”, are șanse de +500 pentru a fi următoarea parteneră.
  • Kim Kardashian și Kourtney Kardashian sunt printre numele de pe lista pentru Ben Affleck, cu șanse de +1000.

După anunțul divorțului J.Lo- Affleck, toată lumea e cu ochii pe ei. Și întrebarea este ce urmează acum în plan sentimental pentru amândoi? Americanii pariază pe viitori parteneri. Ce variante sunt pe listă pentru Jennifer Lopez, dar și pentru Ben Affleck? Nu doar fanii și presa sunt implicați în aceste speculații, ci și casele de pariuri. Una dintre ele a lansat o listă cu nume surprinzătoare de A-listers care ar putea fi următorii parteneri ai celor două vedete, scrie TMZ.

Pe lista de parteneri posibili pentru Jennifer Lopez se află Eminem. Deși legătura dintre cei doi nu a fost niciodată speculată până acum, casele de pariuri îl plasează pe Slim Shady în fruntea listei.(VO2)În spatele lui Eminem se află un alt muzician de succes, The Weeknd.

Urmează Alex Rodriguez, fostul logodnic al lui J.Lo, care are aceleași șanse ca și The Weeknd. Pe lista mai apar nume precum Matt Damon (+5000), prieten apropiat al lui Ben Affleck, și chiar figuri neașteptate precum Travis Kelce, dar slabe șanse având în vedere că este într-o relație de durată cu Swift.

Recomandări

AVIZE AMATORILOR
LASĂ FRICA LA INTRARE
MĂ DOARE INTERNETUL
MANUAL VS TELEFON
SE ÎNTREC ÎN GAFE
PUTIN AMENINȚĂ OCCIDENTUL

Casele de pariuri îi oferă cele mai multe șanse fostei sale soții, Jennifer Garner. Relația lor a fost întotdeauna una tumultuoasă, dar sprijinul reciproc și copiii pe care îi au împreună ar putea să înfiripe ceva între ei. În top se mai află și modelul Emily Ratajkowski, care a jucat alături de Affleck în filmul „Gone Girl”. Apar și surorile Kardashian – Kim și Kourtney.

Interesant este faptul că fosta sa iubită, Ana de Armas, e inclusă. Totodată, există și o probabilitate de ca Affleck să se reîntoarcă la Jennifer Lopez pentru a treia oară, deși șansele par destul de mici.

Citește și