Coldplay a fost numită cea mai difuzată trupă a secolului XXI

Care este cea mai ascultată trupă din lume? Îți spun eu!. Coldplay! Trupa britanică a fost numită cea mai difuzată trupă a secolului XXI.

Cum a ajuns Coldplay să fie o trupă atât de difuzată?

Coldplay este un etalon pentru mulți artiști la început de drum, nu doar pentru show-urile absolut emoționante, ci și pentru difuzări. DPA a anunțat că Coldplay este cea mai difuzată trupă din secolul 21. Muzica lor a fost difuzată de 40.000 de ori mai mult decât muzica trupei Queen. Asta cred că te ajută să îți faci o idee despre cât de difuzată este defapt trupa.
Cea mai ascultată piesă este „Viva la Vida” lansată în 2008 dar și alte piese precum „Paradise”, ”Clocks”, ”Something Just Like This” sau ”Adventure of a Lifetime” au făcut furori în topurile muzicale mondiale.

Cine se mai află în topul difuzărilor?

Pe locul al doilea se află trupa „Take That” urmată de fostul grup de fete de la X Factor, ”Little Mix”. Cea mai celebră trupă din lume, „The Beatles”, este abia pe locul 4. Clasamentul a fost realizat de PPL, o companie ce monitorizează muzica difuzată pe posturile de televiziune și radio. Cam așa arată preferințele publicului sau poate al industriei. Cert este că Coldplay este una dintre cele mai de succes trupe din lume și au și de ce să fie numite așa. Au niște show-uri extraordinare. Chiar dacă nu îți place muzica lor, atmosfera pare una foarte tare.

Exit mobile version