• Mark Slinger, fan Oasis, a rezervat o cameră la acest hotel pentru 20 iulie, ultima noapte din seria de concerte a trupei.
  • Mark a refuzat să accepte cererea de anulare, considerând că situaţia a fost cauzată de dorinţa hotelului de a revinde camerele la preţuri mai mari.
  • Reprezentanţii hotelului au declarat că o eroare tehnică ar fi dus la suprarezervarea camerelor.

Un hotel din Marea Britanie a fost acuzat de anularea rezervărilor făcute de clienţi pentru nopţile în care trupa Oasis va susţine concerte în oraş, în 2025, şi de republicarea acestora la preţuri mult mai mari, informează Sky News.

Sacha Lord, consilier economic al oraşului Greater Manchester, a declarat pe X că a fost contactat de mai multe persoane ale căror rezervări au fost anulate din cauza unei presupuse „erori tehnice”.

Aceştia au observat ulterior că aceleaşi camere au reapărut la preţuri de trei ori mai mari. Mark Slinger, fan Oasis, a rezervat o cameră la acest hotel pentru 20 iulie, ultima noapte din seria de concerte a trupei.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

După ce a făcut rezervarea pe o platformă, a fost contactat de hotel, care i-a cerut să o anuleze din cauza unei erori tehnice. Mark a refuzat să accepte cererea de anulare, considerând că situaţia a fost cauzată de dorinţa hotelului de a revinde camerele la preţuri mai mari.

Reprezentanţii hotelului au declarat că o eroare tehnică ar fi dus la suprarezervarea camerelor şi au negat orice intenţie de a revinde camerele la preţuri mai mari.

Citește și