• Concertul privat al lui Beyoncé din stațiunea Atlantis The Royal din Dubai a fost dezvăluit în ciuda interdicției de a folosi telefoanele.
  • Videoclipuri și imagini ale spectacolului dramatic au apărut sâmbătă pe rețelele de socializare.
  • Momente din spectacol au arătat că fiica cântăreței, Blue Ivy Carter, i s-a alăturat pe scenă.

Videoclipuri de la concertul privat al lui Beyoncé de la o stațiune de lux din Dubai au aparut sâmbătă pe rețelele de socializare, în ciuda interdicției de a folosi telefoane și dispozitive de înregistrare.

Spectacolul – primul pe care artista l-a susținut de la lansarea ultimului său album Renaissance” în iulie 2022 – a avut loc la Atlantis The Royal din orașul din Emiratele Arabe Unite, potrivit unei invitații primite de Pitchfork de la echipa lui Beyoncé. Stațiunea este descrisă pe site-ul său ca fiind cea mai ultra-luxoasă stațiune experiențială din lume”.

Publicația a relatat vineri că invitația a fost pentru un weekend de lux cu toate cheltuielile plătite” care a servit drept deschidere neoficială a locației, completată cu un spectacol unic în viață”. Un fan a distribuit sâmbătă pe Twitter un videoclip cu pungile care au fost oferite membrilor publicului pentru a-și pune telefoanele în ele în timpul spectacolului. Pungile erau inscripționate cu numele și data stațiunii.

Recomandări

REZULTATELE ALEGERILOR
ÎN SPATELE CORTINEI
ISRAELUL PREGĂTEȘTE ATACUL
BRITNEY MARRIED HERSELF
MOLDOVA ALEGE UE
O NOUĂ ACUZAȚIE

Cu toate acestea, pe platforma de socializare au apărut rapid imagini și videoclipuri cu show-ul spectaculos al lui Beyoncé. Cântăreața a interpretat câteva dintre cele mai cunoscute piese ale sale, precum Countdown”, Halo” și Drunk in Love”. Fiica lui Beyoncé, Blue Ivy Carter, în vârstă de 11 ani, i s-a alăturat și ea pe scenă pentru o interpretare a piesei sale din 2019, Brown Skin Girl”.

Spectacolul a putut fi văzut și din exteriorul stațiunii, unde unii fani au înregistrat vocea cântăreței și artificiile care au avut loc în timpul evenimentului. Vocalistul de la Break My Soul” a părut să încheie spectacolul dramatic într-o piscină înconjurată de mai multe efecte pirotehnice.

Reprezentanții lui Beyoncé nu au răspuns imediat la solicitarea Insider pentru comentarii.