Cristina Ich: „În ziua de astăzi, să fii influencer este ceva important. Succes de unică folosință”

Cristina Ich a fost invitată la Marius Tucă Show. Aceasta a menționat că își dorea de mult timp să participe la emisiunea lui Tucă, dar a dat și câteva secrete din „casă”. Vedeta a devăluit că urmează să își schimbe numle, astfel încât, „în curând”, se va numi Cristina Ich „și în acte”.

Cine este Cristina Ich

Pentru mulți sunt doar o imagine și atât. Dar sunt resemnată. Nu încerc să fiu altceva decât o imagine. De fiecare dată am încercat să salvez aparențele pentru că eram o fata drăguță de la țără. Să mă dau mai deșteaptă decât sunt, să demonstrez că am citit mai multe decât „Baltagul” de Sadoveanu. A trebuit să demonstrez multe și am dat o în bară, cum e atunci când încerci să demonstrezi ceva.

Dacă fac trimitere pe Instagram vă spun că sunt de la coada vacii. Nu mi-am pierdut încă dexteritatea de a mulge vaca.

Am crescut acolo alături de mama și bunicii mei. Este o femeie extraordinar de frumoasă și de blândă care a avut mare grija de mine, ea și bunicii mei și cu o poveste pe care eu nu am încercat niciodată să o expun pe Instagram și am încercat de fiecare dată să am și eu familia perfectă. Eu am crescut lângă mama și bunicii și mai tărziu, mama s-a căsătorit cu cel pe care îl numesc tatăl meu.

Te aștepți ca atunci când femeile frumoase au un copil, să îl lase singur pentru că sunt curtate. Mama pe mine nu m-a lăsat niciodată. Am fost cel mai important om din viață ei și am simțit asta și probabil din acest motiv nu am avut traume și complexe.”, a mărturisit aceasta.

Cristina Ich, despre succes: „Oricine poate fi faimos în 15 minute”

În ziua de astăzi, să fii influencer este ceva important. Succes de unică folosință. Ai impresia că succesul meu nu este de unică folosiță? Andy Warhol spunea că oricine poate fi faimos 15 minute.

Niciodată nu m-am considerat un etalon de frumusețe. Sunt cu picioarele pe pământ. Dar când îmi zice cineva că sunt exemplu pentru cineva nu înțeleg de ce. Dar poate că fetele se regăsesc în povestea mea și în ceea ce spun eu. Dar probabil se regăsesc în ceea ce spuneam eu.

Aseară le spuneam cum este viața de femeie măritată. Mă rog, eu nu m-am măritat și nu am de gând. Este o muncă să vorbesc ore în sir, să găsesc subiect, să faci campanie, să vorbești despre produsul respectiv este obositor.”, a mai menționat aceasta.

De la coada vacii, la vedetă pe Facebook și Instagram

Eu nu am fost conștientă. Ca un om inconștient, m-am băgat cu un băiat și am început să mă scălămbăi pe Facebook. Viață m-a dus unde a vrut ea. Eu am plecat, mama și-a refăcut viață, suntem o familie fericită.

Am intrat la facultate, apoi eu am ajuns la o agenție de modeling am plecat la Milano, Londra. Mi se părea că băiatul de la Bromania seamănă cu actorul din Prison Break. I-am dat un mesaj, am făcut un filmulet și a avut succes.

Începi să ai succes și ai impresia că trebuie să faci tu lucrurile și să nu mai depinzi de nimeni. Să fiu propriul stăpân, să nu fiu la cheremul nimănui. Am început să fac chestiile astea de dezvoltare personală, cum să ne îmbracăm, și făceam niste porcarii la început. Eu am încercat să fiu pe placul tuturor dar am înțeles tărziu că nu se poate.”, a mai mărturisit Cristina Ich.

Cristina Ich, pe primul loc în topul inflencerilor din 2020


People’s Choice Awards. Nu mă așteptam, în veci, să mă voteze lumea pe mine. Și erau oameni puternici din online cu care am participat. Contentul era diferit față de al lor. Poate că eu îi apreciam pe alții. Am luat-o ca pe o răsplată. Oamenii sunt curioși la postările despre copii și familie și nu prea dau acest gen de content. Dacă sunt eu expusă este suficient.”, a mai adăugat aceasta.

Exit mobile version