• Legenda spune că în fiecare an, în seara de 5 decembrie, Moș Nicolae îți aduce dulciuri.
  • Pe social media cele mai virale rețete sunt merele coapte cu miere și biscuiții cu unt.
  • Desertul vedetă de pe rețelele sociale în această perioadă este Cinnamon Roll.

Moș Nicolae vine doar o dată pe an. Așa că întrebarea e simplă: TU cum îl aștepți? Cu ghetuțele lustruite, desigur, dar și cu niște bunătăți care să-l facă să-și amintească de casa ta.

Hai să fim serioși – Moș Nicolae e fan dulciuri. Și cine n-ar fi, când simți miros de biscuiți proaspăt scoși din cuptor? Chef Tudor Aposteanu spune că Moșul nu e deloc pretențios, dar dacă vrei să-l impresionezi cu adevărat, trebuie să ai ceva special…

Dacă vrem să-l dăm gata pe Moș Nicolae, cu ce bunătăți trebuie să-l așteptăm?

„Lucrul pe care trebuie să-l facem ca să-l impresionăm pe moș Nicolae este, în primul rând, să fim cuminți și ascultători, să ne vedem de treabă și să zâmbim în fiecare zi. Că despre asta este vorba.

Recomandări

POLONIA SPRIJINĂ UCRAINA
META PICĂ
PREZIDENȚIALELE RĂMÂN ANULATE
STARE DE URGENȚĂ ÎN MOLDOVA
CHINA SCHIMBĂ TACTICA
NOI LEGI ÎN IRAN

Sunt sărbătorile, este o lună în care trebuie să fim mai buni, cu siguranță mulți dintre noi uită acest aspect. 

Pe Moș Nicolae l-aș aștepta cu niște cookie-uri, acele fursecuri mici americane, puțin cauciucate, cu chocolate chips, sunt peste tot în ziua de azi. Sigur, Crăciunul miroase tot a scorțișoară și a acele arome de Crăciun, peppermint, scorțișoară, e aroma fursecurilor și a deserturilor.

Cel mai „fancy” lucru pe care eu l-aș face pentru Moș Nicolae sunt niște tocinei moldovenești, tocinei făcuți cu o cremă. Și dacă vrei ceva mai fancy: Tocinei cu un crème anglais”, a declarat Chef Tudor Aposteanu, pentru Aleph News.

Citește și