• Sabrina Carpenter a împărtășit că Taylor Swift a influențat-o prin calmul și grația sa, oferindu-i sprijin constant, mai degrabă decât sfaturi verbale.
  • Carpenter a subliniat că fiecare artist are o experiență unică cu faima și că este esențial să-și găsească oamenii care oferă un mediu sigur și de susținere.
  • Sabrina Carpenter a lansat recent single-ul „Short N’ Sweet” și a anunțat un turneu în Marea Britanie și Europa în 2025, cu date programate în orașe precum Dublin, Londra și Paris.

Sabrina Carpenter a dezvăluit că sfaturile pe care Taylor Swift le-a împărtășit cu ea cu privire la gestionarea faimei și a presiunii. Carpenter a apărut recent la emisiunea Sunday Morning de la CBS, unde a fost întrebată despre presiunea cu care s-a confruntat în urma ascensiunii sale fulminante la faimă în ultimul an, și dacă Taylor Swift – pentru care a deschis de mai multe ori în Eras Tour – a avut vreun sfat de împărtășit.

Cântăreața și compozitoarea „Espresso” a început: „Pur și simplu o privești cum intră într-o cameră și este foarte ușor de înțeles că este atât de calmă, grațioasă”. În ceea ce privește sfaturile reale, Carpenter a adăugat: „Nu aș spune că este ceva verbal, ci doar că mă susține foarte mult și știe cine sunt ca persoană și mă susține foarte mult. Așa că sunt recunoscătoare pentru asta”.

Ea a continuat: „Cred că, din nou, dacă vorbim despre cum să se ocupe de toate acestea, cred că toată lumea are o astfel de experiență individuală, unică, că nu există nici un fel de declarație generală sau sfaturi despre cum să nu lase să te zguduie. Trebuie doar să exiști și să-ți dai seama cu ce te poți descurca și cu ce nu vrei să te descurci.”

Recomandări

DE 1 AN, ISRAEL NU VREA SĂ MOARĂ
CÂND APARE SWITCH 2?
UN AN DE RĂZBOI, RESTUL ZILE
UN AN DE RĂZBOI, CÂTE ZILE
HERA PLEACĂ ÎN SPAȚIU
CE-I FAMILIA PT. KAMALA

„Trebuie doar să-ți dai seama pe parcurs. Știu că sună cam vag, dar chiar cred că trebuie să găsești oamenii de care te înconjoară și care te fac să te simți în siguranță și să pornești de acolo”, a adăugat ea.

În ultimul an, doi cântăreți pop au devenit superstaruri mondiale – Carpenter și Chappell Roan. Aceasta din urmă a vorbit recent despre luptele cu care s-a confruntat din cauza faimei copleșitoare, ajungând să dezvăluie la începutul acestei luni că a fost diagnosticată cu „depresie severă”, atribuindu-și creșterea bruscă a faimei și schimbările drastice ulterioare din viața ei drept cauza simptomelor sale.

Înainte de aceasta, în august, Chappell Roan a mers pe TikTok pentru a-și împărtăși gândurile cu privire la adepții „ciudați” și „înfiorători” și a atras atenția asupra „comportamentului prădător” al așa-numiților „superfani”, care include „interacțiuni fizice și sociale neconsensuale”.

Carpenter a lansat recent „Short N’ Sweet”, pe care NME a evaluat-o cu patru stele: „Individualitatea ei se simte ocazional puțin diluată, piese precum ‘Good Graces’ și ‘Bed Chem’ fiind modelate după imaginea Arianei Grande. În cea mai mare parte, însă, cine este Sabrina Carpenter nu a fost niciodată mai clară – iar ascensiunea ei mult așteptată și greu câștigată spre vârful pop ar trebui să continue cu ușurință.”

Cântăreața a anunțat recent datele turneului din Marea Britanie și Europa, care va avea loc anul viitor cu fostul star NME Cover Rachel Chinouriri ca invitat special. Spectacolele începe cu la 3Arena din Dublin pe 3 martie, cu spectacole suplimentare în Birmingham, Londra și Manchester – a se vedea toate datele de mai jos și apuca bilete aici.

Datele turneului britanic și european 2025 al Sabrinei Carpenter sunt:

MARTIE
3 – Dublin, 3Arena
4 – Dublin, 3Arena[NOU]
6 – Birmingham, Utilita Arena
8 – Londra, The O2
9 – Londra, The O2 [NOU]
11 – Glasgow, OVO Hydro
13 – Manchester, Co-Op Live
14 – Manchester, Co-Op Live
16 – Paris, Accor Arena
17 – Paris, Accor Arena
19 -Berlin, Uber Arena
22 – Bruxelles, ING Arena
23 – Amsterdam, Ziggo Dome

Sabrina Carpenter și-a recunoscut rolul în punerea sub acuzare a lui Eric Adams la spectacolul său din New York.

Citește și