• Weekend-ul trecut s-a clasat pe locul al 7-lea în topul încasărilor de box office din acest an, cu 129 de milioane de dolari.
  • „Despicable Me 4” a avut cele mai mari încasări, de 44 de milioane de dolari.
  • Deși așteptat, filmul „Fly Me To The Moon”, cu Channing Tatum și Scarlett Johansson într-o comedie romantică, nu a avut rezultate prea bune la box office.

După o săptămână de film, vin și rezultatele din box office. Lung metrajele care au dominat topul sunt „Despicable Me 4” și „Longlegs”.

Cum a fost weekend-ul în box office?

Weekend-ul care tocmai a trecut a adus câștiguri destul de mari pentru filme. Avem și horror, și animație. Filme pentru toate gusturile. Și se vede mulțumirea fanilor și în încasări. Weekend-ul care tocmai a trecut se află pe locul al 7-lea în topul încasărilor de anul acesta cu 129 de milioane de dolari. „Despicable me 4” a avut de departe cele mai mari încasări, de 44 de milioane de dolari. Filmele horror au avut și ele un comeback. „Longlegs”, filmul ce îi are ca actori principali pe Nicolas Cage și Maika Monroe, a făcut senzație în rândul fanilor. A avut încasări de 22 de milioane de dolari.

„Fly Me To The Moon” era un film așteptat. Ce s-a întâmplat?

Deși filmul îi avea ca și actori principali pe Channing Tatum și Scarlett Johansson într-o comedie romantică, filmul nu a avut rezultate prea bune în box office, comparativ cu filmele lansate în aceiași perioadă. Proiecțiile pentru film ar fi fost de 12 milioane de dolari. În realitate el a încasat doar 10 milioane. Criticii spun că echipa de producție ar fi trebuit să verifice puțin istoria filmului înainte să investească 100 de milioane de dolari. Și în 2003 și în 1962 s-au mai făcut două filme despre același subiect, și nu au avut încasări mai mari de 45.000 de dolari după primul weekend. Se pare că subiectul acestui film nu e de prea mare interes.

Recomandări

INTRĂM ÎN SCHENGEN?!
HAMAS NEAGĂ
SUA ATACĂ REBELII HOUTHI
DUȘ...MANUL DIN BAIE
CE MIROASE AȘA?
LIAM PAYNE A MURIT

Citește și