Cum arată Box Office-ul de weekend? „Kingdom of the Planet of the Apes” trece pe locul 2 iar „Buzz House: The Movie” este în preferințele românilor

Weekend-ul a trecut, iar filmele au fost văzute! Cum arată cifrele în Box Office, și ce filme să nu ratezi?

Cum arată Box Office-ul mondial?

Animația „IF”, sau tradus în română „Prieteni imaginari”. A fost lansat vineri, pe 17 mai, și a terminat weekend-ul cu încasări de 35 mil. $. Din distribuție fac parte, Cailey Fleming, Ryan Reynolds, John Krasinski dar și mulți, mulți alții. Deci știi unde să mergi cu cel mic.

Pe locul al doilea s-a clasat „Kingdom of the Planet of the Apes” al lui Wes Ball, a strâns 26 mil.$, asta la aproape 2 săptămâni de la lansare.

Bronzul este luat de „The Strangers: Chapter 1″, regizat de Renny Harlin, care a strâns 12 mil.$.

Ce filme au văzut românii?

„Buzz House: The Movie” revine pe primul loc, asta după ce săptămâna trecută, a fost detronat. A adunat 400.000 de lei în acest wekeend și tinde spre 3 săptămâni pe primul loc Povestea o știm, un film-sketch-vlog cum ne-a obișnuit Selly.

Zendaya face furori și în România. La 4 săptămâni de la lansare, filmul „Challengers” se menține pe locul 2 în topul încasărilor de weekend, cu 60.000 de lei.

Românilor le place SF-ul. Asta am văzut și la lansarea „Kingdom of the Planet of the Apes” săptămâna trecută, când filmul a detroat „Buzz House”. Acum „Godzilla x Kong: The New Empire” ia bronzul cu 22.000 de lei încasări.

Ce filme vedem săptămâna asta?

„Furiosa: A Mad Max Saga” apare vineri, 24 mai. Și tot vineri, dar pentru cei mici, vezi „Giants of la Mancha”.

Exit mobile version