• „Garfield” a ocupat locul 1, filmul „IF” este pe poziția a doua, iar „Furiosa” a coborât pe locul al 3-lea.
  • „IF” a generat 80,4 milioane de dolari pe plan intern și 138 de milioane de dolari pe plan mondial.
  • „Furiosa: A Mad Max Saga”, cu Anya Taylor-Joy în rol principal, a reușit să se claseze doar pe locul al treilea, cu încasări de 10,75 milioane de dolari.

Box office-ul din acest weekend poate să te surprindă. „Garfield” ocupă prima poziție în box office-ul nord-american de weekend, depășind campionul de săptămâna trecută, „Furiosa: A Mad Max Saga”.

Cum arată box office-ul din weekend

A fost un weekend plin de surprize și, chiar în weekend-ul dedicat copiilor, „Garfield” a ocupat locul 1, filmul „IF” este pe poziția a doua, iar „Furiosa” a coborât pe locul al 3-lea.

„The Garfield Movie” a preluat conducerea în a doua săptămână de proiecții în cinematografe, potrivit estimărilor făcute duminică, cu încasări de 14 milioane de dolari. Filmul de la Sony a obținut până în prezent încasări de 51,5 milioane de dolari în America de Nord și 152 de milioane de dolari la nivel global.

Recomandări

CINE L-AR ÎNLOCUI PE BIDEN
FRANȚA VOTEAZĂ EXTREMELE
BIDEN A PIERDUT PRIMA DEZBATERE
CE FACI ÎN WEEKEND LA BUCUREȘTI
CIOLACU VREA CONSULTĂRI PE ALEGERI
TAYLOR SWIFT ÎNTRECE JOCURILE OLIMPICE

Imediat după aceasta, „IF”, povestea unei tinere care are darul de a vedea creaturi imaginare, a obținut încasări de 10,8 milioane de dolari. În total, a generat 80,4 milioane de dolari pe plan intern și 138 de milioane de dolari pe plan mondial. Studioul a cheltuit 110 milioane de dolari pentru realizarea filmului și multe alte milioane pentru comercializare.

La egalitate cu „Garfield” pe primul loc în weekend-ul prelungit ocazionat de sărbătoarea Memorial Day din Statele Unite de săptămâna trecută, cel de-al cincilea episod din „Furiosa: A Mad Max Saga”, cu Anya Taylor-Joy în rol principal, a reușit să se claseze doar pe locul al treilea, cu încasări de 10,75 milioane de dolari.

Citește și