• Kidman spune că, devenind producător, i-a permis să aibă mai mult control asupra propriei cariere.
  • Cel mai recent proiect al lor, The Perfect Couple, este o crimă misterioasă plină de vedete.
  • „Este într-adevăr atât de frumos să fiu în această etapă a vieții mele în care ajung să am un anumit control asupra destinului meu”, a declarat Kidman.

„Cuplul perfect” este cea mai recentă crimă misterioasă care a apărut pe ecrane și se mândrește cu o distribuție de actori celebri, printre care Nicole Kidman, Liev Schreiber, Dakota Fanning, Eve Hewson și Meghann Fahy, scrie Sky News.

Kidman spune că, devenind producător, i-a permis să aibă mai mult control asupra propriei cariere și să ajute la deschiderea drumului pentru alții din industrie. Actrița australiană a fondat Blossom Films în 2010, împreună cu partenerul ei de producție Per Saari, cu intenția de a se concentra pe un număr restrâns de proiecte pentru a le acorda toată atenția.

Cel mai recent proiect al lor, The Perfect Couple, este o crimă misterioasă plină de vedete, bazată pe o familie bogată și pe viitoarele nunți ale fiului lor.

Recomandări

TRUMP E ATACAT
CE VREA ISRAELUL
UNDE SE ASCUND OLIGARHII?
VILLA PALMIERI E SCOASĂ LA VÂNZARE
BORIS INUNDĂ EUROPA
PROPUNEREA LUI MACRON

„Este într-adevăr atât de frumos să fiu în această etapă a vieții mele în care ajung să am un anumit control asupra destinului meu”, a declarat Kidman pentru Sky News News la premiera din Marea Britanie a filmului Netflix.

„Asta este o parte din ceea ce îmi place despre producție, este că pot ajuta și alți oameni atunci când pot veni la mine [sic.] și știu pentru ce să lupt.” Kidman spune că, în ciuda faptului că este o companie mică, livrează proiecte mari „punându-ne mâinile cu adevărat în pământ”.

Premiera noului său film vine la doar câteva zile după ce a fost ovaționată în picioare timp de șase minute și jumătate pentru filmul său Babygirl cu Harris Dickinson la Festivalul de Film de la Veneția.

Citește și