• Tinder este o aplicație de dating care le dă șansa oamenilor să își găsească jumătatea.
  • Zayn Malik a fost exclus de pe aplicația de dating pentru că oamenii nu credeau că este el.
  • Îți poți face un profil simplu cu fotografii și o descriere scurtă pentru a interacționa.

Cum încearcă vedetele să își găsească jumătatea? Pe Tinder, aplicația care îți permite să îți creezi un profil și nu are filtre pe baza înălțimii, educației, rasei sau religiei. Aplicația este utilizată de o gamă largă de persoane, inclusiv celebrități.

De ce atrage Tinder oamenii și mai ales celebritățile?

Tinder permite utilizatorilor să își creeze un profil simplu cu fotografii și o scurtă descriere. Aceștia pot da swipe dreapta pentru a da like sau swipe stânga pentru a trece peste un profil.

Dacă doi utilizatori își dau like reciproc, se creează o „compatibilitate” și pot începe o conversație. Tinder are o gamă largă de utilizatori, ceea ce le permite să interacționeze cu o varietate de persoane și să cunoască oameni noi, din afara cercului lor obișnuit. Până acum, aplicația a generat peste 55 de miliarde de compatibilități.

Recomandări

LASCONI ESTE NOUL PREȘEDINTE AL USR
CÂT DE MULT DĂUNEAZĂ PLASTICUL?
COREEA DE NORD LANSEAZĂ RACHETE HIPERSONICE
CE ECHIPE MERG ÎN OPTIMI LA EURO?
CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL LUI GERSHKOVICH
MACRON A DIVIZAT ȚARA

Au succes vedetele pe această aplicație?

Vedetele nu au foarte multă credibilitate, oamenii cred ca sunt profiluri fake. Zayn Malik, de exemplu, a fost exclus de pe aplicația de dating Tinder deoarece oamenii nu credeau că era el cu adevărat și a fost acuzat de „catfishing” de către utilizatori.

Artistul a fost implicat în relații serioase, inclusiv cu cântăreața Perrie Edwards și ulterior cu modelul Gigi Hadid, cu care are o fiică. Malik a oferit detalii despre viața sa și după ce a fost exclus de pe rețelele de dating, a luat decizia de a rămâne singur.

În prezent spune că nu își dorește să cunoască oameni prin aplicații, fiind mulțumit și fericit să fie singur pentru prima dată în viața sa.

Citește și