• Alexandra Ungurean: Temperatura se schimbă pe parcursul zilei, alege îmbrăcăminte stratificată.
  • Alexandra Ungurean: Nu trebuie să îți lipsească un rucsac mic, în care să îți păstrezi lucrurile.
  • Alexandra Ungurean: Ia cu tine o geacă impermeabilă, pentru a fi pregătit în caz de ploaie.
  • Alexandra Ungurean: Vrei să te distrezi la festival? Secretul este o ținută confortabilă.

Sezonul festivalurilor este încă în plină desfășurare. Azi începe Electric Castle la Castelul Banffy din Cluj. În total, pe cele 10 scene ale festivalului vor urca 250 de artişti, unii dintre ei aflaţi pentru prima dată în România, dar alţii veterani ai festivalului de la Bonţida. Printre ei, Bring me the Horizon, Massive Atack, Sean Paul şi mulţi alţii.

18.000 de petrecăreţi vor fi cazaţi în campingul festivalului, care în acest an va avea propria scenă. Organizatorii fac apel la cei care vin la festival să lase maşinile acasă şi să folosească autobuzele, mai ales că numărul lor a fost suplimentat cu 25%. Dacă nu ai idei de ținute, nu te îngrijora.

„Pentru că vorbim despre Electric Castle, trebuie să știm că este un festival la care diversitatea primează, așa că trebuie să avem un stil cât mai aproape de personalitatea noastră. Participanții pot să apeleze la mai multe stiluri întâlnite la festivaluri, fie că vorbim despre boho chic, cu rochii vaporoase, pălării, ciocate, fie că vorbim despre un stil confortabil sau mai sport, cu încălțăminte sport și piese sport, combinate cu piese casual și din denim”, a explicat Alexandra Ungurean, la Aleph News.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Citește și