• Cel mai mare show aerian din România, BIAS 2024, are loc sâmbătă, 31 august
  • WishFest începe Sâmbătă 31 aug si se desfășoară în Parcul Titan din București
  • „Jazz in the Park” începe sâmbătă la Cluj și transformă Parcul Etnografic într-un hub al muzicii jazz
  • Festivalul „Poker Run” începe sâmbătă la Cluj-Napoca, adunând sute de motocicliști din toată țara.

Acest weekend aduce o explozie de evenimente vibrante în Cluj-Napoca și București, oferind o varietate de opțiuni pentru toate gusturile. Fie că ești pasionat de muzică, motoare sau experiențe vizuale captivante, ai de unde alege.

Ce facem în weekend dacă suntem în București?

Sâmbăta aceasta, cerul Bucureștiului va fi gazda unui spectacol aerian de neuitat. BIAS 2024, este cel mai mare show aerian din România și promite să aducă adrenalină la cote maxime cu acrobații spectaculoase și zboruri sincronizate. Evenimentul va avea loc la Aeroportul Internațional București Băneasa și va reuni piloți de elită, avioane de luptă și aparate civile de ultimă generație.

Și dacă vrem ca seara să nu se termine acolo, putem să ne mutăm în Parcul Titan, unde va avea loc în acest weekend, festivalul lampioanelor pe apă Wishfest. Un loc plin de energie bună în care dorințele tale prind viată și luminează toată noaptea. Prețul unui lampion începe de la 50 de lei și îl poți achiziționa atât online cât și din locație.

Recomandări

HAGA GOING GREENER
TRAFIC AFECTAT DE INUNDAȚII
UNDE MERGI AZI?
SUA, ÎN PERICOL
CUM E VREMEA?
4 MORȚI ÎN INUNDAȚII

Ce facem în weekend dacă suntem în Cluj?

Începe „Jazz in the Park” la Cluj, unde nu doar că asculți muzică, ci o trăiești și o experimentezi într-un mod unic, în Parcul Etnografic. Festivalul transformă locația într-un sat tradițional, unde fiecare colț ascunde activități și scene speciale. Este un eveniment pentru toate vârstele, unde respectul și armonia sunt priorități. Aici, te poți relaxa sau te poți bucura de muzică într-un cadru natural și autentic.

Iar, dacă ești fan de senzații tari, avem Festivalul „Poker Run” în parcarea Ștrand Sun din Cluj, locul în care se vor aduna sute de motociliști din toată țara. Este vorba despre o plimbare moto între prieteni, invitați din Cluj și din țară, fără caracter competițional și fără presiunea timpului, iar evenimentul susține campania de construcție a unui spital de oncologie din România.

Citește și