• Daniel Radcliffe și partenera sa Erin Darke așteaptă primul lor copil.
  • Cei doi actori s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei Kill Your Darlings din 2013, în care Radcliffe l-a interpretat pe poetul Allen Ginsberg.
  • Viața privată a lui Radcliffe este rareori mediatizată.

Daniel Radcliffe așteaptă primul său copil cu partenera sa de lungă durată Erin Darke, a confirmat un reprezentant. Starul din Harry Potter, în vârstă de 33 de ani, și actrița americană Darke, în vârstă de 38 de ani, s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei Kill Your Darlings din 2013, în care el îl întruchipa pe poetul Allen Ginsberg, iar ea juca rolul unei femei care împărtășește o întâlnire romantică cu el, scrie SkyNews.

Dintre alte realizări ale sale se numără filmul de acțiune The Last Stand din 2013, dramă istorică The Lost City of Z din 2016, iar cea mai recentă lucrare a sa a fost lansată anul trecut – documentarul The Rise of Skywalker: A Star Wars Story.

El își împarte timpul între Marea Britanie și SUA. Darke, născută în Michigan, este cunoscută mai ales pentru rolul ei din serialul Good Girl Revolt din 2015, iar mai recent a apărut în serialul Prime Video The Marvelous Mrs Maisel.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Viața privată a lui Radcliffe este rareori mediatizată, iar într-un interviu acordat anul trecut publicației The Hollywood Reporter a declarat: În calitate de actor, vreau doar să îmi trăiesc viața și să îmi văd prietenii, iar eu vreau ca lucrul despre care vorbesc oamenii să fie munca”.

Citește și