- Închirierea brazilor de Crăciun în ghiveci reduce deșeurile și impactul asupra mediului.
- Livrarea se face cu biciclete electrice, oferind o soluție eco-friendly și comodă.
- Brazii sunt replantați după sărbători și astfel contribui și tu la refacerea naturii.
Sărbătorile de Crăciun pot fi acum mai verzi ca niciodată! Andor Șvarcz și Tamaș Norbert îți aduc o soluție sustenabilă: brazi de Crăciun în ghiveci, livrați direct la ușa ta cu biciclete electrice, în Cluj-Napoca și împrejurimi. Așa că tu te bucuri de magia Crăciunului fără să afectezi natura, iar după sărbători, brazii vor fi replantați.
Advertisment
Ce v-a inspirat să lansați inițiativa de închiriere a brazilor de Crăciun în ghiveci și livrarea cu biciclete electrice?
„Păi inspirația a venit în principal din platforma RENTE. Este o platformă unde oricine poate oferi spre închiriere sau închiria echipamente pentru activități sportive, recreative în aer liber, promovând un stil de viață activ, conectat și sustenabil.
Scopul nostru este să încurajăm oameni să închireze în loc să cumpere. Simțim că trăim într-o lume materialistă, unde acumulăm prea multe obiecte nefolosite, ceea ce are, desigur un impact asupra mediului și ecosistemului nostru.
Recomandări
În plus, trăim o viață destul de sedentară și neglijăm mișcarea. În cazul brazilor, inițial ne-a părut o idee amuzantă și cool să vedem un moș Crăciun pe bicicletă, livrând brazi. Apoi am realizat că există un impact pozitiv. Prin această soluție scăpăm oameni de cozi și de dificultăța transportului. În plus, pentru noi acest proiect face parte din misiunea noastră de a face lucrurile mai accesibile și ecologice”, a declarat Tamaș Norbert pentru Aleph News.
Cât costă să închiriez un brad și ce se întâmplă cu el după sărbători?
„Un brad mic de 80 centimetri costă 99 lei, iar bradul de 120 centimetri este 199 lei. Prețurile sunt accesibile pentru a oferi o alternativă sustenabilă la cumpărarea unui brad tradițional. Livrarea este gratuită, iar la finalul sărbătorilor, bradul va fi ridicat de noi și platat în natură, oferindu-i o a doua șansă la viață.
Astfel, contribuim la reducerea impactului ecologic și facem un Crăciun mai verde și mai responsabil pentru toți”, a declarat Tamaș Norbert pentru Aleph News.
Citește și
- 167 de destinații din România concurează pentru titlul „Destinația Anului” 2025
- Elon Musk vrea să creeze un oraș dedicat SpaceX în Texas. Ce planuri are miliardarul
- Papa dezvăluie că aproape a fost asasinat în Irak în 2021. Ce spune Suveranul Pontif despre complot
Partenerii noștri