• Martinez a jucat până în vară la Portimonense, în campionatul Portugaliei
  • Columbianul a lansat primul album în 2018, numit „No Temere”
  • Memphis Depay plănuia să se lanseze în muzică încă de când juca pentru PSV

Până de curând, marca pentru Atletico Madrid și Porto, acum driblează…notele muzicale. Columbianul Jackson Martinez, căci despre el e vorba, și-a descoperit o nouă pasiune. Face rap.

„Spune-mi cum poate ceva care nu rămâne gol să te umple? Rămâi sî ă găsești un scop în viață și, spune, cum se poate ca ceea ce rămâne să se simtă gol, dacă asta este ceea ce mi-am dorit atât de mult? De ce? Pentru că este efemer!”

Nu strică niciodată să ai o a doua pasiune din care să mai câștigi un ban. Cu atât mai mult dacă ești fotbalist și cariera ta la nivel înalt este relativ scurtă. Până nu demult Martinez marca pentru Atletico Madrid sau Porto, dar vara asta a rămas fără club. Din cauza problemelor de sănătate, nu a putut să continue cu fotbalul. În ultimul sezon șchiopăta des pe teren. Acum se concentrează mai mult pe rap.

Recomandări

SUA APĂRĂ COREEA DE SUD
CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?
RUSIA AMENINȚĂ SUA
COALIȚA DECIDE DATA PREZIDENȚIALELOR
CER DAUNE DE LA NASA

Dacă Jackson Martinez va vrea să facă un featuring, are cu cine. Memphis Depay, atacantul lui Olympique Lyon, a intrat și el în muzică.

„L-am sunat pe agentul meu. I-am zis să dubleze suma. Prețul adevărat, nu vorbim mult. Pun pariu că freestyle-ul ăsta devine viral. Ei mă întreabă cine mi-e idol. Păi nu am un idol. Pentru că lumea e „messy”, și nu Lionel”.