De pe plajă, la tine acasă. Un club de fițe a dat party virtual cu Delia și faimoasele roabe cu şampanie

  • În timp ce majoritatea business-urilor sunt afectate de epidemia de Covid-19, un club de fiţe şi-a deschis din nou uşile pentru clienţii fideli
  • Delia, Grasu XXL și Alina Eremia sunt câțiva dintre artiștii care au cântat pe scena virtuală
  • Cei care au participat au putut să-şi rezerve mese, să comande mâncare şi băutură acasă, inclusiv faimoasele roabe cu şampanie

Un cunoscut club de la malul mării, care ar fi avut toate mesele rezervate pe vremea aceasta, a inventat un nou concept de party, din dorința de a reda o parte din atmosfera iubită de petrecăreți dinaintea epidemiei cu coronavirus.

Evenimentul a avut succes. A fost sold out, iar clienţii au fost extrem de încântaţi de noul concept de party.

„Am creat o lume virtuală a localului nostru. Cei care aveau mese deja rezervate, cu câteva luni înainte, au putut să-şi primească masa virtual, să se întâlnească cu prietenii lor la această masă. Şi-au comandat deja foarte mulţi băuturile, şi-au făcut şi acele roabe care ne reprezintă într-un fel sau altul şi s-a creat un hype extraordinar“, mărturisește Fady Zaidan, partener al clubului de fiţe de la malul mării.

Delia, Grasu XXL, Alina Eremia, Roxenne, Irina Rimes, Puya, Adi Sână, Marius Moga şi DJ Ugen au cântat pe scena virtuală.

Sursă foto: Profimedia