• „Deadpool 3” cu Wolverine și Deadpool domină box office-ul.
  • „The Crow” înregistrează peste 4,5 mil. $ în primele zile de la lansare.
  • „Blink Twice” se remarcă drept unul dintre cele mai vizionate filme ale momentului.

Deadpool and Wolverine fac echipă în „Deadpool 3”, iar rezultatele nu întârzie să apară. Filmul domină încă box office-ul la nivel global de peste o lună. În paralel, „The Crow” revine pe marile ecrane cu o reeditare a filmului din ’90, într-o versiune modernizată, care a reușit să atragă atât fanii vechi, cât și noile generații de cinefili. Competiția începe să devină una strânsă, prin apariția filmelor Blink Twice și Alien Romulus care nu fug de această cursă.

Propulsată de popularitatea celor două vedete din distribuţie, Ryan Reynolds (Deadpool) şi Hugh Jackman (Wolverine), superproducţia Disney a acumulat în ultimele zile 18,3 milioane de dolari, ajungând la un total de 1,2 miliarde de dolari la nivel mondial.

Deadpool 3 este un film acțiune comedie puțin suprarealist, care probabil o să te facă să te simți invincibil.

Recomandări

STAI, AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI
BUCĂTĂRIA CU E-URI
CUM RĂMÂNE CU HUW?

Lansat în 2019, „Joker” era până acum singurul alt film clasificat „R” (nerecomandat persoanelor sub 17 ani) care atinsese pragul de un miliard de dolari, potrivit revistei Hollywood Reporter.

Pe locul al doilea se află pelicula care era în fruntea clasamentului săptămâna trecută, cel mai recent episod din saga SF „Alien”, în regia cineastului uruguayan Fede Alvarez, cu încasări de 16,2 milioane de dolari.

Citește și