• „Deadpool and Wolverine” e al doilea film Disney cu încasări de 1 miliard de dolari din 2024.
  • „It Ends With Us” este un roman de dragoste scris de Colleen Hoover în 2016.
  • Blake Lively și Justin Baldoni aduc pe marele ecran o poveste de iubire complicată.

„Deadpool and Wolverine” depășește oficial pragul de 1 miliard de dolari în box office-ul global din weekend. 535,2 milioane de dolari vin din încasări internaționale. Este al doilea film Disney care depășește pragul de 1 miliard de dolari în acest an, după „Inside Out 2”, cu 1,5 miliarde de dolari.

Este a 3-a săptămână în care „Deadpool and Wolverine” domină topul, cum arată concurența?

Lungmetrajul „It Ends With Us” a ratat cu puţin locul 1. Acesta a încasat 50 de milioane de dolari, cu 4 milioane mai puțin. Protagonista, Blake Lively, este soția actorului principal din „Deadpool and Wolverine”, Ryan Reynolds. Este pentru prima dată în 34 de ani când un cuplu căsătorit are filmele lor în fruntea box office-ului național – de când Bruce Willis în „Die Hard 2” și Demi Moore în „Ghost” au ocupat locurile 1 și, respectiv, 2 în 1990. „It Ends With Us” spune povestea lui Lily Bloom, proprietara unei mici afaceri care este prinsă într-un triunghi amoros între un neurochirurg fermecător, dar abuziv, și primul ei iubit, Atlas.

Cum arată restul topului?

Cealaltă nouă lansare din acest weekend, adaptarea jocului video „Borderlands” de la Lionsgate, cu protagonista Cate Blanchett, a eșuat cu 8,8 milioane de dolari. A ajuns pe locul al patrulea, după „Twisters”, care a încasat 15,4 milioane de dolari. Lungmetrajul care în România rulează sub numele de „Tornade” îi are în rolurile principale pe actorii Daisy Edgar-Jones și Glen Powell. „Despicable Me 4” ajunge pe locul 5 și completează topul.

Recomandări

AJUTOR PENTRU SECRET SERVICE
UK SE PREGĂTEȘTE DE MPOX
PRIMUL TRANSPLANT HEPATIC
PUTIN MĂREȘTE ARMATA
CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
BRAND SAU UNIFORMĂ?

Citește și