Demi Lovato și Drew Barrymore vorbesc despre provocările din industria divertismentului. Actrițele au primit „substanțe” când erau copii

Demi Lovato și Drew Barrymore au reflectat asupra pericolelor cu care s-au confruntat crescând în industria divertismentului ca actori-copii, scrie The Independent.

Discutând despre urcușurile și coborâșurile ascensiunii lor spre celebritate pentru noul documentar al lui Lovato, „Child Star”, cele două actrițe și-au amintit că li s-au dat „substanțe” la o vârstă fragedă.

„Sunt sentimente atât de mari pe care le-am avut de când mi-ai spus că faci asta”, i-a spus Barrymore, 49 de ani, lui Lovato în documentar. „Știu că lucrurile care s-au întâmplat de-a lungul timpului, anumite excese și anumite comportamente, au dus la propria mea rebeliune sau cădere. Acesta a fost mecanismul meu de a face față”, a spus vedeta ET.

„Este greu să nu dai vina pe alți oameni atunci când ei ți-au dat substanțe când erai copil”, a răspuns Lovato, 32 de ani, înainte de a o întreba pe Barrymore: „Câți ani aveai când ți s-a dat pentru prima dată ceva?”

„Obișnuiam să mă droghez cu prietena mamei mele la vreo 10 ani. Și am crezut că era atât de cool”, a răspuns ea. La vârsta de 13 ani, vedeta din Charlie’s Angels a fost internată într-o instituție de către mama ei.

În altă parte a documentarului, Lovato, care s-a confruntat în mod similar cu dependența de substanțe, a vorbit cu alt copil-vedetă, Christina Ricci, despre experiențele ei cu drogurile și alcoolul.

Ricci, actrița din Familia Addams, acum în vârstă de 44 de ani, și-a amintit că „a trecut imediat la droguri și alcool în adolescență”.

Vedeta Camp Rock a fost și ea sinceră în legătură cu drumul ei spre sobrietate. Anul trecut, ea a vorbit despre supradoza ei aproape fatală în 2018, spunând că, după incident, s-a simțit ca și cum „mergea într-o comă”.

Co-regizat de Lovato și Nicola Marsh, Child Star o prezintă pe Lovato întâlnindu-se cu foste vedete-copii Ricci, Barrymore, Stoner, Raven-Symoné, Kenan Thompson și JoJo Siwa pentru a examina modul în care faima din copilărie le-a afectat viitorul.

Child Star este disponibil acum pe Hulu.

Exit mobile version