• Moore a menționat că Willis se află într-un „loc stabil” și că apreciază timpul petrecut împreună cu familia sa.
  • Demi Moore și Bruce Willis s-au întâlnit la premiera filmului „Stakeout” și s-au căsătorit în 1987.
  • Demența frontotemporală afectează personalitatea și comportamentul, iar Willis a avut dificultăți în comunicare, inclusiv în vorbire și citire. 

Demi Moore a oferit o actualizare a stării de sănătate a fostului ei soț, Bruce Willis, în timp ce ea și Drew Barrymore au reflectat asupra primelor lor întâlniri cu starul de acțiune, scrie The Independent.

Moore, 61 de ani, are trei fiice cu Willis, care a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD) anul trecut.

Willis și Moore s-au cunoscut în timpul premierei filmului de acțiune și comedie „Stakeout”. S-au căsătorit în 1987 după o idilă de patru luni, înainte de a-și anunța despărțirea în 1998 din cauza unor „diferențe ireconciliabile”.

Recomandări

HACK-URI FURATE
COLABORAREA E CHEIA
AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC

Într-un episod al emisiunii „The Drew Barrymore Show”, prezentatoarea și-a amintit că a filmat cu Willis pe platoul Charlie’s Angels în 2003. „Când am făcut Charlie’s Angels, Bruce a venit și s-a jucat pe el, și el deschide filmul, și am ajuns să lucrăm cu el”, și-a amintit Barrymore. Barrymore a întrebat-o apoi pe Moore ce face acum actorul din Die Hard.

„Cred că se descurcă, știi, având în vedere datele, el este într-un loc stabil”, a explicat starul The Substance.

„Când sunt în LA, merg acolo în fiecare săptămână și prețuiesc cu adevărat timpul pe care îl împărtășim cu toții.”

În martie 2022 a fost dezvăluit pentru prima dată că Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie, o tulburare de limbaj cauzată de leziuni cerebrale care poate duce la dificultăți de înțelegere, vorbire, citire sau scriere.

Anul trecut, fiica sa Rumer, a furnizat o actualizare în care a explicat că a primit un diagnostic „mai specific” de demență frontotemporală (FTD), o formă „rară și agresivă” a bolii.

FTD este un termen generic pentru un grup de demențe care afectează în principal lobii frontali și temporali ai creierului, care sunt responsabili pentru lucruri precum personalitatea, comportamentul, limbajul și vorbirea.

La începutul acestui an, Moore i-a adus un omagiu emoționant tatălui copiilor ei cu ocazia celei de-a 69-a aniversări a acestuia. Moore a distribuit trei imagini în care cei doi discutau pe canapea, Willis se juca cu nepoata sa și o fotografie veche a lui cu cele trei fiice ale sale.

Ea a subtitrat postarea cu mesajul: „La mulți ani, BW! Te iubim și suntem atât de recunoscători pentru tine”.

Citește și