• Disney a anunțat că „Frozen 3” va fi împărțit în două filme.
  • Pixar lucrează la „Incredibles 3”.
  • Printre alte noutăți se numără „Toy Story 5” cu tehnologie modernă și „Avatar 3: Fire and Ash”, lansat în decembrie 2025.

La evenimentul D23, Disney a făcut o serie de anunțuri importante despre proiectele sale viitoare. Frozen 3 va fi împărțit în două filme, primul fiind așteptat în 2027. Această decizie a fost anunțată de Jennifer Lee, co-regizor al francizei, care a declarat că povestea este atât de amplă încât nu poate fi cuprinsă într-un singur film.

Care au fost cele mai apreciate anunțuri?

Disney a ridicat cortina și a dezvăluit o serie de anunțuri care au impresionat fanii. Pixar a încins atmosfera confirmând Incredibles 3, continuarea mult așteptată a poveștii despre familia de supereroi. Deși nu s-a specificat o dată de lansare, fanii deja vibrează de nerăbdare. Pe frontul Toy Story, lucrurile se complică. În partea a 5-a unde noile jucării vor avea un adversar neașteptat. Apare tehnologia modernă, reprezentată de tablete și gadgeturi. Filmul este programat să ajungă pe marile ecrane în vara lui 2026.

Iar una dintre cele mai așteptate lansări este „Mufasa: The Lion King”, un prequel ce explorează originile regelui savanei. Filmul promite să ne dezvăluie povestea dramatică a ascensiunii lui Mufasa, într-o lume plină de pericole și aventuri care au format liderul pe care l-am cunoscut în filmul original.

Avatar 3 va fi lansat în decembrie 2025. James Cameron a urcat pe scenă și a dezvăluit numele filmului: Fire and Ash. Primul Avatar rămâne filmul cu cel mai mari încasări din toate timpurile, în timp ce partea a doua, Way of the Water, a ajuns pe locul 3. Încasările totale ating suma de 5,2 miliarde de dolari. În universul Star Wars, noua serie Disney Plus, Skeleton Crew, a lansat primul trailer, dezvăluind o aventură plină de mister și magie,cu Jud Lăw în rolul principal. Lansarea este programată pentru 3 decembrie 2024.

Recomandări

BACK TO OFFICE
SPRIJIN PENTRU GALAȚI
P. DIDDY E ARESTAT
AZI VEZI ASTEROIDUL
WATCHOS 11 E AICI
CINE IA AVEREA?

Și anunțuil Marvel a avut momentul său de glorie, cu un nou trailer pentru Agatha: All Along, care pregătește terenul pentru o serie plină de energie, perfect sincronizată cu spiritul de Halloween. În plus, proiectele de animație precum X-Men ‘97 și sezonul final al What If…? au strâns deja un val de anticipație. Disney nu renunță la povestea Snow White. În viitorul film, față-n față vor fi Rachel Zegler și Gal Gadot.

Citește și