Disneyland inaugurează o nouă atracție tematică inspirată de Lion King

Iubești lumea Disney și locurile în care îți poți retrăi copilăria? Ei bine Disneyland Paris va inaugura o nouă atracție tematică.

Știu că ai o veste extraordinară pentru fanii Disney, care e noua atracție?

Disneyland Paris inaugurează o nouă atracție tematică inspirată de Lion King. Vizitatorii sunt invitați să exploreze savana africană alături de personajele iubite din filmul clasic. Atracția principală este un traseu de tip log flaime care te poartă prin Pride Rock.

Prezentată în premieră la convenția D23, noua atracție oferă vizitatorilor șansa de a-l însoți pe Simba în călătoria sa de la pui la rege. Josh D’Amaro, șeful parcurilor tematice Disney, a declarat că Parcul Walt Disney Studios, unde va fi amplasată atracția Lion King, va fi redenumit Disney Adventure World. Noul anunț vine într-un moment în care Disney își reface strategia, după ce a raportat rezultate financiare sub așteptări pentru trimestrul încheiat în iunie. Totuși, parcurile tematice rămân un motor de profit important pentru companie, iar planul de investiții de 60 de miliarde de dolari pe următorii zece ani arată clar angajamentul Disney de a continua să inoveze și să surprindă fanii din întreaga lume.

În plus față de atracția Lion King din Paris, Disney a anunțat și noi proiecte pentru parcurile din Florida, California și Hong Kong, inclusiv o expansiune majoră a parcului Magic Kingdom și o nouă atracție Monsters Inc. la Hollywood Studios. Se pare că viitorul va fi unul plin de magie și aventuri epice în toate colțurile lumii Disney.

Exit mobile version