• Un judecător din Florida a aprobat divorțul dintre Joe Jonas și Sophie Turner, declarând că mariajul este „iremediabil rupt”.
  • Jonas a depus cererea de divorț în septembrie 2023, iar a doua zi, cuplul a postat un mesaj comun pe Instagram anunțând separarea.
  • Jonas și Turner s-au cunoscut pe Instagram în 2016 și s-au căsătorit în 2019, după ce s-au întâlnit timp de câțiva ani.

Divorțul dintre cântărețul Joe Jonas și soția sa Sophie Turner a fost aprobat, la cinci ani după ce cei doi s-au căsătorit, scrie SkyNews.

Judecătoarea din Florida, Gina Beovides, a semnat, de asemenea, un acord confidențial privind împărțirea bunurilor, pensia alimentară și custodia celor două fiice ale lor, Willa, de patru ani, și Delphine, de doi ani.

Ea a declarat că mariajul dintre Jonas, 35 de ani, și actrița de origine britanică Turner, 28 de ani, cunoscută mai ales pentru rolurile sale din Game Of Thrones și X-Men, este „iremediabil rupt”. Finalizând termenii divorțului, judecătorul a declarat că acordul cuplului, în special planul lor parental, a fost în interesul familiei.

Recomandări

COLABORAREA E CHEIA
STAI, AJUNG ÎN 15 MINUTE
LOCAL, DAR LA ALȚII
LOVATO LANSEAZĂ DOCUMENTAR
NU NE MAI VINDECĂ NIMIC
TRUMP SE VEDE CU MODI

Despărțirea pune capăt relativ rapid unui divorț, intentat în urmă cu un an, care a devenit pentru scurt timp acrimonios și părea să se îndrepte spre o luptă lungă și urâtă pentru custodie.

Cuplul s-a cunoscut pe Instagram, a început să se întâlnească în 2016 și s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete într-o capelă din Las Vegas în mai 2019.

În septembrie 2023, Jonas a depus o cerere de divorț, o zi mai târziu perechea a postat mesaje pe Instagram în care scria: „După patru ani minunați de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt căsniciei noastre pe cale amiabilă. Există multe narațiuni speculative cu privire la motivul, dar cu adevărat aceasta este o decizie unită.”

În aceeași lună, documentele judiciare au arătat că Turner a susținut că destrămarea căsniciei lor s-a produs „foarte brusc”, după o ceartă. Ea a spus că a aflat despre despărțirea lor „prin intermediul mass-media”, deși Jonas a spus că au avut mai multe conversații despre acest lucru.

Cuplul a fost inițial prins într-o dispută privind custodia fiicelor lor, care s-au născut în SUA, dar au dublă cetățenie. Turner l-a dat în judecată pe Jonas pentru a avea acces la pașapoartele fetelor, astfel încât acestea să i se poată alătura în Anglia, dar bătălia pentru custodie a fost abandonată în ianuarie, un semn că perechea era pe calea unei înțelegeri. Documentele Curții arată că perechea a avut, de asemenea, un acord prenupțial.

Turner, care este din Northampton, a interpretat-o pe Sansa Stark timp de opt sezoane în Game Of Thrones de la HBO și apoi pe Jean Grey în X-Men: Apocalypse din 2016 și Dark Phoenix din 2019.

Jonas, care s-a născut în Arizona, și-a găsit faima alături de frații Nick și Kevin cu trupa lor, Jonas Brothers, și a avut și un serial reality TV. Grupul a înregistrat succes în topurile din Marea Britanie cu single-ul Sucker în 2019, dar și de pe albumele Happiness Begins și lansarea din 2023, The Album.

Citește și