• Glover a fost spitalizat după un concert în New Orleans pentru a evalua o afecțiune medicală.
  • Evaluările ulterioare au confirmat că nu poate continua turneul, decizia fiind descrisă ca fiind una dificilă.
  • Toate biletele vor fi rambursate, iar Glover a exprimat dorința de a reveni pe scenă, subliniind importanța recuperării sale.

Donald Glover a anulat oficial restul turneului său ca Childish Gambino în America de Nord, precum și în Marea Britanie și Europa, scrie The Independent.

„După spectacolul meu din New Orleans, am mers la spitalul din Houston pentru a mă asigura de o afecțiune care devenise evidentă”, a scris Glover. „După ce am fost evaluat, a devenit clar că nu voi cânta în acea seară, iar după mai multe teste, nu am putut efectua restul turneului din SUA în timpul cerut. Din acest moment am programată o intervenție chirurgicală și am nevoie de timp pentru a mă vindeca. Calea mea spre recuperare este ceva cu care trebuie să mă confrunt serios”, a adăugat el. „Acestea fiind spuse, am luat decizia dificilă de a anula restul turneului nord-american și datele din Marea Britanie și Europa”.

Vestea vine la o lună după ce el și-a anunțat inițial planurile de a amâna restul de date din turneul său nord-american pentru a se concentra asupra „sănătății sale fizice”. La momentul respectiv, el le-a spus inițial fanilor să „păstreze biletele”, spunând că va onora „TOATE concertele” pentru „datele din America de Nord atunci când acestea vor fi reprogramate”.

Recomandări

CIOLACU, DESPRE AVORT
ZIUA EDUCAȚIEI
ZUCKERBERG ÎN LUMEA MODEI
VACCIN PENTRU CANCER
PLOI ÎN JUMĂTATE DE ȚARĂ
TRUMP MERGE ÎN PENNSYLVANIA

Glover a fost doar aproximativ o lună în turneul de adio, care a început în Oklahoma în luna august. Era de așteptat să facă opriri în alte câteva orașe importante din America de Nord înainte de a se îndrepta spre Europa, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă.

Turneul, primul din ultimii cinci ani, urma să se încheie pe 11 februarie 2025, în Perth, Australia. Glover nu a spus încă dacă intenționează să își anuleze datele din Australia și Noua Zeelandă.

Turneul este în sprijinul celor două ultime albume ale sale – Atavista și Bando Storm and the New World – lansate sub numele de Childish Gambino.

Artistul câștigător a cinci premii Grammy și-a confirmat planurile de a se retrage ca Childish Gambino în iulie, după lansarea celor două proiecte finale.

Citește și