• Un veteran al debarcării din Normandia din 6 iunie 1944, Harold Terens, 100 de ani, s-a căsătorit cu logodnica sa, Jeanne Swerlin, 96 de ani.
  • Harold Terens face parte dintre cei 11 veterani americani care au fost decorați de Președintele Macron.
  • Mirii și-au început luna de miere la Elysée, invitați la dineul de stat organizat pentru Joe Biden.

Veteranul american Harold Terens, în vârstă de 100 de ani, s-a căsătorit ieri cu logodnica sa în vârstă de 96 de ani, Jeanne Swerlin, la primăria din Carentan-les-Marais lângă plajele unde a avut loc Debarcarea Aliaților, în 6 iunie 1944.

Veteranul a venit în Normandia special pentru această nuntă?

De fapt, Harold Terens a venit împreună cu 200 de camarazi ai săi, ultimii supraviețuitori americani ai Debarcării din Normandia, pentru ceremoniile consacrate celor 80 de ani de la acest moment crucial al celui de-al Doilea Război Mondial. Mai mult decât atât, a făcut parte dintre cei 11 veterani care au fost decorați joi de Președintele francez Emmanuel Macron.

Harold și-a spus că ar fi locul cel mai potrivit să își celebreze căsătoria. Este într-adevăr o istorie incredibilă, pentru că mirii au împreună aproape 200 de ani.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
CE PROMITE HARRIS
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Spre surpriza tuturor, alocuțiunea pe care Emmanuel Macron a rostit-o aseară, la începutul dineului de stat în onoarea lui Joe Biden, s-a încheiat cu felicitări călduroase pentru fericita pereche, care a fost invitată la acest banchet. Cum spunea mireasa, a fost într-adevăr o nuntă ca în filme.

Citește și