Dragostea nu are vârstă. Un veteran din al Doilea Război Mondial s-a căsătorit la 100 de ani

Veteranul american Harold Terens, în vârstă de 100 de ani, s-a căsătorit ieri cu logodnica sa în vârstă de 96 de ani, Jeanne Swerlin, la primăria din Carentan-les-Marais lângă plajele unde a avut loc Debarcarea Aliaților, în 6 iunie 1944.

Veteranul a venit în Normandia special pentru această nuntă?

De fapt, Harold Terens a venit împreună cu 200 de camarazi ai săi, ultimii supraviețuitori americani ai Debarcării din Normandia, pentru ceremoniile consacrate celor 80 de ani de la acest moment crucial al celui de-al Doilea Război Mondial. Mai mult decât atât, a făcut parte dintre cei 11 veterani care au fost decorați joi de Președintele francez Emmanuel Macron.

Harold și-a spus că ar fi locul cel mai potrivit să își celebreze căsătoria. Este într-adevăr o istorie incredibilă, pentru că mirii au împreună aproape 200 de ani.

Spre surpriza tuturor, alocuțiunea pe care Emmanuel Macron a rostit-o aseară, la începutul dineului de stat în onoarea lui Joe Biden, s-a încheiat cu felicitări călduroase pentru fericita pereche, care a fost invitată la acest banchet. Cum spunea mireasa, a fost într-adevăr o nuntă ca în filme.

Exit mobile version