• Artista, câștigătoare a șapte premii Brit Award, va concerta pe stadionul Wembley pe 20 iunie 2025 și a adăugat un alt spectacol pe 21 iunie 2025.
  • Lipa a anunțat pe Instagram că biletele pentru primul concert s-au vândut în câteva minute și a exprimat bucuria sa într-un videoclip, menționând că aceasta a fost „cea mai frumoasă noapte din viața ei”.
  • Concertul de la Glastonbury a inclus cinci schimbări de ținută, un tur de mare viteză prin catalogul ei muzical și un duet cu Kevin Parker de la Tame Impala.

Dua Lipa a adăugat o a doua dată la Londra la turneul Radical Optimism, după ce prima a fost epuizată în cinci minute, scrie The Standard.

Câștigătoarea a șapte premii Brit Award va concerta pe stadionul Wembley vara viitoare, pe 20 iunie – și a anunțat acum un alt spectacol pe 21 iunie după frenezia biletelor.

Mergând pe Instagram, cântăreața Don’t Start Now, în vârstă de 28 de ani, a postat un videoclip cu ea din pat, împărtășindu-și șocul despre vânzarea locației cu o capacitate de 90.000 de persoane.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Ea a început: „Bună dimineața, bună dimineața, la naiba, tocmai ne-am vândut Wembley, stadionul Wembley. Bănuiesc că nu mă voi întoarce în pat, atunci e frumos.

„Voi! Doamne, nu pot să cred, nu pot să cred”.

„Oh, Dumnezeule, oh, Dumnezeule”, a spus ea înainte de a țipa de bucurie în pernă. În subtitrarea postării, care includea și o fotografie a concertului său sold-out și un videoclip cu spectacolul ei, Lipa și-a exprimat bucuria: „Am auzit că se întoarce acasă, așa că m-am gândit că o voi face și eu (DIN NOU)!!!! Wow, acesta a fost cel mai bun apel de trezire de dimineață!!! VOI BĂIEȚI, AȚI VÂNDUT WEMBLEY ÎN CÂTEVA MINUTE!!” Apoi a anunțat a doua întâlnire, scriind: „Vă iubesc atât de mult, încât adăugăm o altă întâlnire pentru voi!! Sâmbătă, 21 IUNIE 2025, STADIUL WEMBLEY, BILETE DISPONIBILE ACUM ~ link în povești!!!!!” Aceasta veste vine după ce a susținut un concert memorabil la Glastonbury.

Concertul a implicat cinci schimbări diferite de ținută, un tur de mare viteză prin catalogul ei și o apariție ca invitat a colaboratorului ei de la Radical Optimism, Kevin Parker de la Tame Impala, cu care Lipa a făcut un duet pentru piesa lui, The Less I Know The Better, și single-ul principal al noului ei album, Houdini.

Reflectând asupra spectacolului, Lipa a numit concertul „cea mai frumoasă noapte din viața mea”.

După ce a fost cap de afiș, Lipa și-a anunțat spectacolele din 2025 pe social media, scriind: „Nu ar putea fi un moment mai bun pentru a împărtăși acest lucru cu voi toți! Sunt încă zboară mare de la magia de cap de afiș Pyramid Stage la Glastonbury în acest weekend, și eu sunt absolut încântat să anunț că voi juca Wembley Stadium în acest moment anul viitor”.

Citește și