• Dua Lipa și Romain Gavras au ales Festivalul de Film de la Cannes ca primă apariție publică
  • Cei doi au fost surprinși pentru prima dată în februarie la o petrecere din Londra. La scurt timp după aceea, au fost fotografiați ținându-se de mână în Paris.
  • „Pentru mine, acesta este primul an în care mă aflu într-o relație de foarte mult timp”, a declarat Dua Lipa.

Dua Lipa și Romain Gavras formează oficial un cuplu. Cei doi au participat la premiera filmului Omar La Fraise (Regele din Alger) la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, relatează People. Distribuția filmul prezintă un gangster fugar ce trebuie să se ascundă pentru a evita o condamnare la 20 de ani de închisoare în Franța.

Sursă: ET

Dua Lipa, în vârstă de 27 de ani, a fost îmbrăcată într-o rochie neagră prinsă pe un singur umăr, cu spatele complet gol, cu o crăpătură lungă și decupaje care i-au pus în evidență silueta. Ea și-a accesorizat look-ul cu o pereche de sandale cu barete cu toc înalt. A purtat, de asemenea, o coafură răvășită, cu breton lung, care îi ajungea până la lungimea obrajilor. A optat pentru un machiaj simplu pentru a-i completa întreaga ținută. Alături de ea, Romain a ales un look clasic, un costum negru, cu o cravată subțire și pantofi lucioși.

Recomandări

SECRETUL BANILOR
PARTIDELE VOR PROTESTE
ALERTĂ SANITARĂ ÎN SUA
CE-I PLAC GLUMELE LUI
IRANUL AJUTĂ RUSIA
DIN OSTAȘ, SCRIITORAȘ

Sursă: ET

Cântăreața de la „Levitating” a fost văzută pentru prima dată cu Gavras, în vârstă de 41 de ani, la o petrecere din Londra, în februarie, potrivit Entertainment Tonight. Cei doi au fost văzuți din nou ținându-se de mână în timpul Săptămânii Modei de la Paris, potrivit E! Online.

Gavras, cunoscut pentru implicarea lui regizorală a videoclipurilor „No Church in the Wild” al lui Kanye West și „Bad Girls” al lui M.I.A., a avut o relație apropiată cu Rita Ora timp de aproximativ șase luni.

Citește și:

Pasagerii unui avion, șocați de gestul făcut de angajații aeroportului. O femeie a fost rugată să urce pe un cântar de bagaje înainte de decolare

Jeff Bezos a semnat un contract cu NASA. Astronauții vor putea fi trimiși din nou pe Lună, pentru misiunea Artemis

Liderii G7, reuniți la Hiroshima, cer Chinei să exercite presiuni asupra Rusiei şi să obțină o „pace durabilă” în Ucraina