• În cadrul emisiunii lui John Krasinski, Dwayne Johnson joacă rolul lui Moş Crăciun.
  • Actorul ajută un tătic văduv care se luptă să le cumpere cadouri de Crăciun copiilor săi.
  • Faimosul Moş Crăciun reuşeşte să îl surprindă pe bărbat.

John Krasinski, gazda unei serii de emisiuni de pe Youtube denumită „Some Good News”, ajutat de actorul Dwayne Johnson i-a făcut o surpriză unui bărbat mai puțin norocos.

În cadrul ultimei ediţii, acestia au făcut un gest memorabil. Jay Abel, tatăl a doi copi, care este un colecţionar al benzilor desenate, încerca să vândă pe internet o parte din colecţia sa de suflet, pentru a face rost de bani cu care să cumpere cadouri copiilor sai.

După ce gazda emisiunii a încercat fără succes să cumpere colecţia acestuia, Dwayne Johnson, actorul de la Hollywood cu cele mai mari câştiguri, a dat o mână de ajutor şi a jucat rolul lui Moş Crăciun în această întâlnire virtuală făcând o donaţie atât către el, cat şi către alte familii nevoiaşe.

Recomandări

NASRALLAH MOARE
NATO FACE ZID ANTI RUSIA ÎN FINLANDA
IDF ATACĂ HEZBOLLAH
PROMISIUNILE KAMALEI
CUM PROMOVĂM TURISMUL
PE UNDE CIRCULI

Povestea ta este o inspiraţie, tu esti o inspiraţie, nu doar pentru mine cât şi pentru John şi pentru toată lumea care îţi cunoaşte povestea. Inspiri atâţia oameni pentru că reprezinţi atât de mulţi părinţi din toată lumea care se zbat pentru acest Crăciun”, a spus Dwayne Johnson.