Dwayne Johnson, Moș Crăciun pentru o zi. Actorul a ajutat un tată văduv să cumpere cadouri pentru copii săi

John Krasinski, gazda unei serii de emisiuni de pe Youtube denumită „Some Good News”, ajutat de actorul Dwayne Johnson i-a făcut o surpriză unui bărbat mai puțin norocos.

În cadrul ultimei ediţii, acestia au făcut un gest memorabil. Jay Abel, tatăl a doi copi, care este un colecţionar al benzilor desenate, încerca să vândă pe internet o parte din colecţia sa de suflet, pentru a face rost de bani cu care să cumpere cadouri copiilor sai.

După ce gazda emisiunii a încercat fără succes să cumpere colecţia acestuia, Dwayne Johnson, actorul de la Hollywood cu cele mai mari câştiguri, a dat o mână de ajutor şi a jucat rolul lui Moş Crăciun în această întâlnire virtuală făcând o donaţie atât către el, cat şi către alte familii nevoiaşe.

Povestea ta este o inspiraţie, tu esti o inspiraţie, nu doar pentru mine cât şi pentru John şi pentru toată lumea care îţi cunoaşte povestea. Inspiri atâţia oameni pentru că reprezinţi atât de mulţi părinţi din toată lumea care se zbat pentru acest Crăciun”, a spus Dwayne Johnson.

Exit mobile version